ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Eurovision 2022: Σαρώνει στα προγνωστικά η Ελλάδα με την Αμάντα Γεωργιάδη – Τι δηλώνει η Ελευθερία Ελευθερίου;

Tις εντυπώσεις έχει κλέψει η ελληνική συμμετοχή με την Αμάντα Γεωργιάδη

Eurovision 2022: Σαρώνει στα προγνωστικά η Ελλάδα με την Αμάντα Γεωργιάδη – Τι δηλώνει η Ελευθερία Ελευθερίου;

Η Αμάντα Γεωργιάδη με το τραγούδι «Die Together» θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2022 και ήδη η ελληνική συμμετοχή κέρδισε τις εντυπώσεις.

Η Κύπρος μπαίνει δυναμικά στην Eurovision με την Ανδρομάχη και το τραγούδι «Ela», το οποίο κινείται σε ethnic ρυθμούς.

Για τα προσωπικά της σχέδια για το μέλλον στην τηλεόραση και τη Eurovision μίλησε στο «Τι λες τώρα!» η Ελευθερία Ελευθερίου.

Όπως τόνισε, είχε κάνει αρκετές συζητήσεις για την τηλεόραση, ωστόσο μετά τη συμμετοχή της στο Survivor ήθελε το επόμενο βήμα να είναι πιο κοντά στο στοιχείο της. «Συζητάω πράγματα, όμως δεν μπορώ να τα αποκαλύψω» συμπλήρωσε.

«Βλέπω το Survivor γιατί έχω και δικά μου παιδιά μέσα και τα συμπονώ» πρόσθεσε η Ελευθερία Ελευθερίου, αποκαλύπτοντας ότι της λείπει το παιχνίδι.

Μιλώντας για τη Eurovision υπογράμμισε ότι θα ήθελε πολύ να ξαναπάει στο διαγωνισμό, καθώς σημείωσε πως όταν είχε πάει δεν είχε την πείρα της μεγάλης σκηνής. «Ήμουν πολύ μικρή, δεν είχα την εμπειρία. Αν πήγαινα τώρα θα ήταν τελείως αλλιώς ο τρόπος που θα το διαχειριζόμουν» συμπλήρωσε.

«Φυσικά και στηρίζω την Ανδρομάχη και την Αμάντα γιατί είναι νέα κορίτσια» κατέληξε η Ελευθερία Ελευθερίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.