ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ευχάριστα νέα για τον Δ.Κόκοτα: Ανακτά κάποιες από τις αισθήσεις του – Αποκρίνεται στα πρώτα ερεθίσματα

Η διαδικασία αυτή θα κρατήσει καιρό και δε θα γίνει σε μια μέρα

Ευχάριστα νέα για τον Δ.Κόκοτα: Ανακτά κάποιες από τις αισθήσεις του – Αποκρίνεται στα πρώτα ερεθίσματα

Ευχάριστα νέα για την υγεία του αγαπητού τραγουδιστή Δημήτρη Κόκοτα γνωστοποιήθηκαν το πρωί της Τρίτης 23 Απριλίου μέσα από την πρωινή εκπομπή του Ant1.

Όπως έγινε γνωστό χθες Δευτέρα 22/4 ξεκίνησε η Τρίτη προσπάθεια σταδιακής αφύπνισης του τραγουδιστή, ο οποίος για πρώτη φορά ανταποκρίθηκε στη μειωμένη δόση φαρμάκου καταστολής.

Ο Δημήτρης Κόκοτας φαίνεται να αποκρίνεται στα πρώτα ερεθίσματα και να ανακτά κάποιες από τις αισθήσεις του. Ωστόσο η διαδικασία αυτή θα κρατήσει καιρό και δεν θα γίνει μέσα σε μια ημέρα.

Παράλληλα οι γιατροί όσο περισσότερο θα ανταποκρίνεται τόσο θα προχωρούν σε άλλες εξετάσεις για την πλήρη καταγραφή της εικόνας της υγείας του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.