ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φ.Σκορδά: «Αν είσαι γυναίκα και έχεις και μία εμφάνιση, δεν σε παίρνουν στα σοβαρά – Έχω αναγκαστεί να είμαι σκληρή»

«Είναι και το φύλο, το πως ντύνεσαι. Αυτό δεν έχει να κάνει με το πως έχει μεγαλώσει κάποιος, είναι μέσα μας»

Φ.Σκορδά: «Αν είσαι γυναίκα και έχεις και μία εμφάνιση, δεν σε παίρνουν στα σοβαρά – Έχω αναγκαστεί να είμαι σκληρή»

Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, ότι της έχει συμβεί αρκετές φορές να αναγκαστεί να υπερασπιστεί τη θέση της στον επαγγελματικό της χώρο λόγω του ότι είναι γυναίκα.

«Να σου πω ένα προσωπικό βίωμα και θα μιλήσω για τη δουλειά μου όλα τα χρόνια. Έχω αναγκαστεί κάποιες φορές να είμαι πάρα πολύ σκληρή και να μιλήσω σκληρά, που δεν είναι του χαρακτήρα μου γιατί έπρεπε να υπερασπιστώ τη θέση μου.

Που έχω δει ότι στην ίδια περίπτωση σε άνδρα δεν έχει συμβεί. Αναγκάζεσαι να αλλάξεις και τις αντιδράσεις σου», σημείωσε η Φαίη Σκορδά.

«Αν είσαι κι ένας άνθρωπος καλοπροαίρετος, είσαι και γυναίκα και έχεις και μία εμφάνιση, βλέπεις ότι δεν σε παίρνουν πολύ στα σοβαρά. Έχω αναγκαστεί κάποιες φορές να γίνω πάρα πολύ σκληρή με τους από πάνω μόνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι και το φύλο, το πως ντύνεσαι. Αυτό δεν έχει να κάνει με το πως έχει μεγαλώσει κάποιος, είναι μέσα μας», σχολίασε επίσης η Φαίη Σκορδά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.