ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Φαίη Σκορδά: «Έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας της

Υπέστη καρδιακή προσβολή τα ξημέρωμα της Δευτέρας 29 Ιανουαρίου

Φαίη Σκορδά: «Έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας της

Βαρύ πένθος για την παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά, αφού «έφυγε» από τη ζωή τα ξημέρωμα της Δευτέρας 29 Ιανουαρίου ο πατέρας της Δημήτρης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπέστη καρδιακή προσβολή στον ύπνο του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Κιλκίς, χωρίς, ωστόσο, να μπορέσουν να τον επαναφέρουν καθώς είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή στο σπίτι.

Πριν από μερικά χρόνια, το 2016, ο Δημήτρης Σκορδάς είχε ξανά μια περιπέτεια με την καρδιά του, ενώ βρισκόταν στο Πόρτο Χέλι, από όπου έβγαινε στον «αέρα» η εκπομπή «Πρω1νό», την οποία συμπαρουσίαζαν τότε η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα.

Μετά από αδιαθεσία που αισθάνθηκε, ο Δημήτρης Σκορδάς μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο ιατρικό κέντρο Αθηνών. Το έμφραγμα που υπέστη ήταν ελαφρύ και οι γιατροί διαβεβαίωσαν την οικογένειά του, ότι δεν διέτρεχε κανέναν κίνδυνο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.