ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φαίη Σκορδά: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον πατέρα της παρουσιάστριας

Θλίψη στην τοπική κοινωνία για τον θάνατο του πατέρα της που ήταν γνωστός ακτινολόγος

Φαίη Σκορδά: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον πατέρα της παρουσιάστριας

Σήμερα το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του πατέρα της Φαίης Σκορδά, Δημήτρη, ο οποίος «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή τη Δευτέρα, 29/01, από ανακοπή καρδιάς στον ύπνο του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η παρουσιάστρια ενημερώθηκε τηλεφωνικά από τη μητέρα της για το τραγικό γεγονός, και έφυγε εσπευσμένα από την Αθήνα για τη γενέτειρά της, το Κιλκίς, προκειμένου να σταθεί στο πλευρό της.

Τη Δευτέρα, 29/01, η εκπομπή «Fay’s Time», βγήκε στον «αέρα» χωρίς την παρουσιάστρια, με τους συνεργάτες της να μιλούν για την απώλεια που βιώνει, και να εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους. Τη στήριξή τους στη Φαίη Σκορδά εξέφρασαν δημόσια και πολλές παρουσιάστριες από τον χώρο της ψυχαγωγίας.

Φαίη Σκορδά: Θλίψη στην τοπική κοινωνία για τον θάνατο του πατέρα της που ήταν γνωστός ακτινολόγος

Σύμφωνα με το voria.gr, η κηδεία του πατέρα της παρουσιάστριας θα τελεστεί σήμερα, Τρίτη 30/01, στο Σταυροχώρι του Κιλκίς, ενώ ο ξαφνικός χαμός του Δημήτρη Σκορδά έχει βυθίσει στη θλίψη την τοπική κοινωνία, όπου ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι ο Δημήτρης Σκορδάς μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Κιλκίς, μετά την ανακοπή καρδιάς που υπέστη, ωστόσο οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Δημήτρης Σκορδάς με τη σύζυγό του, Εύα, έχουν δύο παιδιά, τη γνωστή παρουσιάστρια, και τον αδελφό της, Νότη, ο οποίος έχει ακολουθήσει τα «χνάρια» του πατέρα του και είναι γιατρός -ακτινολόγος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.