«Φωτιά» η Ριάνα με τα νέα της εσώρουχα – Προκαλεί με τις «καυτές» καμπύλες της (βίντεο)

Στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram τη βλέπουμε να χορεύει αισθησιακά φορώντας μαύρη δαντελωτή φόρμα που αναδείκνυε τις πλούσιες καμπύλες της

«Φωτιά» η Ριάνα με τα νέα της εσώρουχα – Προκαλεί με τις «καυτές» καμπύλες της (βίντεο)

Η Ριάνα μπορεί να έχει χρόνια να βγάλει κάποιο νέο τραγούδι (το τελευταίο της άλμπουμ ήταν το 2016), ωστόσο φροντίζει να ταράξει τα νερά από άλλο πόστο.

Η σταρ από τα Μπαρμπέιντος πρωταγωνιστεί στη διαφημιστική καμπάνια για τη νέα της σειρά Savage Fenty με σέξι και άκρως αποκαλυπτικά εσώρουχα.

Θεωρείτε ότι η κηδεία του τέως Βασιλέως Κωνσταντίνου Β’ θα έπρεπε να γίνει «δημοσία δαπάνη»…

  • Διότι υπήρξε νόμιμος Αρχηγός του Κράτους (61%, 15.556 Votes)
  • Γιατί έκανε ενεργό και αναγνωρισμένη ενέργεια ανατροπής του δικτατορικού καθεστώτος (2%, 402 Votes)
  • Επειδή ήταν Ολυμπιονίκης (4%, 935 Votes)
  • Όχι δεν πρέπει να γίνει «δημοσία δαπάνη» διότι είχε εκπέσει (34%, 8.730 Votes)

Σύνολο ψήφων: 25.623

Loading ... Loading ...

Στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram και είναι αφιερωμένη στην ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου τη βλέπουμε να χορεύει αισθησιακά φορώντας μαύρη δαντελωτή φόρμα που αναδείκνυε τις πλούσιες καμπύλες της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η 34χρονη, που πρόσφατα έγινε μητέρα, κέρδισε φέτος την πρώτη της υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα, για το τραγούδι «Lift Me Up» από το soundtrack του «Black Panther: Wakanda Forever».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.