ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Φωτιά» στα κόκκινα η Ο.Κορμπερό – Το αποκαλυπτικό φόρεμα που φόρεσε στην πρεμιέρα της σειράς που πρωταγωνιστεί

Η σέξι ηθοποιός επέλεξε μια δημιουργία με σκίσιμο που ξεκινούσε ψηλά από την περιοχή των μηρών

«Φωτιά» στα κόκκινα η Ο.Κορμπερό – Το αποκαλυπτικό φόρεμα που φόρεσε στην πρεμιέρα της σειράς που πρωταγωνιστεί

Με ένα μακρύ κόκκινο φόρεμα εμφανίστηκε στη Μαδρίτη, η Ούρσουλα Κορμπερό, γνωστή για τον ρόλο της «Τόκιο» στο «Casa de Pappel».

Η σέξι ηθοποιός επέλεξε μια δημιουργία με σκίσιμο που ξεκινούσε ψηλά από την περιοχή των μηρών της για την πρεμιέρα του «El Cuerpo En Llamas» στο Capitol Cinema της ισπανικής πρωτεύουσας.

Σε κλιπ που αναδημοσίευσε μέσα από το προφίλ της στο Instagram, η Κορμπερό παίρνει διάφορες σέξι και παράλληλα, χιουμοριστικές πόζες στο κόκκινο χαλί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.