ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γ.Αγγελόπουλος για την απώλεια της μητέρας του: «Κάθε μέρα νευριάζω που δεν είναι κοντά μας»

«Όσοι χάνουν έναν άνθρωπο ξέρουν»

Γ.Αγγελόπουλος για την απώλεια της μητέρας του: «Κάθε μέρα νευριάζω που δεν είναι κοντά μας»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και αναφέρθηκε στην απώλεια της μητέρας του λίγες ώρες μετά τον γάμο του αλλά και για το πρώτο παιδί που περιμένει με τη σύζυγό του, Δήμητρα Βαμβακούση.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Γιώργος Αγγελόπουλος, που έγινε γνωστός από το ριάλιτι επιβίωσης Survivor μίλησε για τη ζωή, την καριέρα του αλλά και τις γιορτινές μέρες: «Τις γιορτές περάσαμε ήσυχα, ηρεμήσαμε, ήταν μια δύσκολη χρονιά. Δόξα τω Θεώ πάνε όλα καλά, είναι πρωτόγνωρο και για αυτήν (τη Δήμητρα Βαμβακούση) αλλά είμαστε όλοι εκεί (σ.σ. για την εγκυμοσύνη). Κάθε άνθρωπος όταν φτάσει σε μια δύσκολη κατάσταση, δεν οδηγεί πουθενά το να δικαιολογείς τα πράγματα, πρέπει να το αντιμετωπίσεις. Το αποτέλεσμα αυτό εξαρτάται πολύ από εσένα, όχι όλα από εσένα. Δεν είναι πολλά στο χέρι μας αλλά σίγουρα πρέπει να βάλουμε και εμείς το χεράκι μας» είπε.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αναφέρθηκε και στην απώλεια της μητέρας του: «Όσοι χάνουν έναν άνθρωπο ξέρουν… Είναι πολύ πρόσφατο και κάθε μέρα νευριάζω που δεν είναι κοντά μας. Από την άλλη είναι κάτι που δεν αποφασίζουμε εμείς. Όταν βλέπεις έναν άνθρωπο που είναι κοντά σου και ταλαιπωρείται, την επόμενη ημέρα πρέπει να κάνεις μια αξιολόγηση της κατάστασης, να δεις πώς συνεχίζεις, και να δεις πώς συνέβη, γιατί συνέβη. Η απώλεια της μάνας, είναι απώλεια της μάνας».

«Έχουμε αποφασίσει οικογενειακά και προσωπικά να συνεχίζουμε, να δούμε τα ωραία που έχουμε και που έρχονται. Έχουμε μπερδευτεί λίγο στη ζωή οι άνθρωποι και προσπαθώ να το συνειδητοποιήσω εγώ πρώτα. Ζητάμε πάρα πολλά. Όταν ένας άνθρωπος δεν μπορεί να κάνει κάτι, εμείς που μπορούμε να το κάνουμε είμαστε ευλογημένοι. Όλοι προσπαθούμε για τη δουλειά μας, να βγάλουμε λεφτά… Χρειαζόμαστε πολύ λιγότερα και καλό είναι όλοι μας να το καταλάβουμε αυτό», συμπλήρωσε.

«Δεν χρειαζόμαστε τόσα πολλά που ψάχνουμε να βρούμε κάθε μέρα. Ας κοιτάξουμε να μη χαθούμε με τους ανθρώπους μας, η ουσία είναι οι άνθρωποι γιατί όταν φεύγουν όσα λεφτά και να έχεις δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Να ζούμε τις στιγμές» είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.