ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γ.Αγγελόπουλος για τον θάνατο της μητέρας του: «Δεν γνώριζε ότι ήταν άρρωστη – Έπαιζα θέατρο»

«Έπρεπε να είμαι κοντά στη μητέρα μου»

Γ.Αγγελόπουλος για τον θάνατο της μητέρας του: «Δεν γνώριζε ότι ήταν άρρωστη – Έπαιζα θέατρο»

Για πρώτη φορά μετά τον θάνατο της μητέρας του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε για αυτήν και την δύσκολη κατάσταση με την υγεία της.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η μητέρα μου είχε μία πολυετή ταλαιπωρία. Μία λίγο την έπιανε, μία λίγο την άφηνε. Για 20 χρόνια. Όχι τόσο έντονα.

Πέρυσι είχαμε ένα δύσκολο τρίμηνο και φέτος από τον Δεκέμβριο που ήρθε να κάνει κάποιες εξετάσεις, το ένα έφερε το άλλο και μπαινοέβγαινε περίπου για έξι μήνες στο νοσοκομείο και για τρεις μήνες μετά μέσα. Ήταν πολύ δύσκολο καλοκαίρι, πολύ δύσκολη χρονιά γιατί φτάσαμε Νοέμβριο.

Τα καλοκαίρια που πήγαινα στη Σκιάθο για τη δουλειά μου, φέτος δεν πήγα καθόλου. Έπρεπε να είμαι πέρα δόθε στο νοσοκομείο, παίζοντας έναν θεατρικό ρόλο καθαρά γιατί δεν γνώριζε τίποτα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος συμπλήρωσε: «Δεν έπρεπε κατά τη δική μου γνώμη να γνωρίζει ακριβώς γιατί η ψυχολογία είναι πολύ σημαντικός παράγοντας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έγινε για τρεις μήνες περίπου ένα μείγμα πραγμάτων και δύσκολων συναισθημάτων. Έπρεπε να διαχειριζόμαστε στον Φύλακα Άγγελο υποθέσεις κακοποιήσεων παιδιών, έπρεπε να είμαι κοντά στη μητέρα μου με ό,τι συνεπάγεται και δύο ακόμα πράγματα δεν είναι απλά: μία προετοιμασία ενός γάμου με τη Δήμητρα»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.