ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γ.Αγγελόπουλος: «Πιστεύω ότι πρέπει να προσευχόμαστε κάθε ημέρα»

«Να είμαστε ευγνώμονες - Δεδομένα πράγματα όπως αυτά που έχουμε εμείς και εγώ να στεκόμαστε όρθιοι, δεν τα έχουν όλοι»

Γ.Αγγελόπουλος: «Πιστεύω ότι πρέπει να προσευχόμαστε κάθε ημέρα»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αναφέρθηκε, σε δηλώσεις του, στην πρόσφατη απώλεια της μητέρας του αλλά και στο παιδί που περιμένει με την σύζυγό του Δήμητρα.

Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Κάθε μέρα πιστεύω ότι πρέπει να προσευχόμαστε, γιατί όλοι μας καλούμαστε να παίρνουμε αποφάσεις και να είμαστε δίπλα στους ανθρώπους που αγαπάμε, γιατί οι άνθρωποι δεν είναι δεδομένοι και να προλάβουμε να ζήσουμε στιγμές μαζί τους.

Δεν είναι εύκολο, είναι αυτό που λέμε “δεν ξέρει τι σου ξημερώνει”. Εμάς δεν πήγε το πράγμα όπως θα θέλαμε αλλά πρέπει να φανούμε ρεαλιστές και να δούμε ότι καθημερινά οι άνθρωποι φεύγουν και δεν μπορούν να αντικατασταθούν με κανέναν άνθρωπο.

Οπότε να προσπαθήσουμε να ζήσουμε όσες περισσότερες στιγμές μαζί τους μπορούμε. Η μαμά είναι εκεί ψηλά τώρα και μας προσέχει οπότε να κρατήσουμε τα καλά που είναι ένας άνθρωπος που έχω στη ζωή και ένας άνθρωπος που είναι να έρθει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να είμαστε ευγνώμονες. Δεδομένα πράγματα όπως αυτά που έχουμε εμείς και εγώ να στεκόμαστε όρθιοι, δεν τα έχουν όλοι», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.