ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Γ.Φέρτης: Το αντίο της Μ.Ντενίση στον ηθοποιό: «Δεν σε αποχαιρετώ, θα σε έχω πάντα στην καρδιά μου»

«Όλο το θέατρο πενθεί για εσένα»

Γ.Φέρτης: Το αντίο της Μ.Ντενίση στον ηθοποιό: «Δεν σε αποχαιρετώ, θα σε έχω πάντα στην καρδιά μου»

Ο Γιάννης Φέρτης βύθισε στη θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο καθώς άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 86 ετών.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, λίγες ώρες αργότερα, η Μιμή Ντενίση θέλησε να πει το δικό της «αντίο» στον σπουδαίο συνάδελφο της και τον επί δέκα χρόνια σύντροφο της.

Έτσι, δημοσιεύοντας μια εικόνας από το παρελθόν όπου και πόζαρε στο πλάι του, η Μιμή Ντενίση έγραψε με τρυφερότητα τα εξής. «Ήταν αυτός που με έκανε να αγαπήσω το θέατρο. Να πιστέψω στον εαυτό μου. Αυτός που του ανήκει ένα μέρος από ότι έγινα».

«Που ζήσαμε μαζί δέκα χρόνια γεμάτα αγάπη, έρωτα και δημιουργία. Σήμερα έφυγες… αλλά δεν σε αποχαιρετώ. Θα σε έχω πάντα στην καρδιά μου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όπως και όλοι όσοι σε αγάπησαν. Και είναι πολλοί!!! Όλο το θέατρο πενθεί για εσένα. Αγαπημένε μου» καταλήγει, στο σπαρακτικό αυτό της μήνυμα, η Μιμή Ντενίση για τον Γιάννη Φέρτη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.