ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γ.Γιοκαρίνης: «Υπήρξε μια έντονη λεκτική αντιπαράθεση – Δεν υπήρξε προσπάθεια επίθεσης» λέει ο δικηγόρος του

«Δεν θέλαμε να ταλαιπωρηθεί περισσότερο για μια υπόθεση που απεδείχθη ότι δεν υπήρχε κάποιο έγκλημα» είπε

Γ.Γιοκαρίνης: «Υπήρξε μια έντονη λεκτική αντιπαράθεση – Δεν υπήρξε προσπάθεια επίθεσης» λέει ο δικηγόρος του

Για τη δικαστική περιπέτεια του Γιάννη Γιοκαρίνη και την αθώωσή του μετά την ανάκληση της καταγγελίας από τη σύζυγό του μίλησε ο δικηγόρος του.

Εις βάρος του τραγουδιστή ο οποίος συνελήφθη μετά από επεισόδιο στο σπίτι του, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα της απειλής και της απόπειρας σωματικής βλάβης, με βάση τον νόμο για την ενδοοικογενειακή βία.

Μιλώντας στο Happy Day, ο δικηγόρος του Γιάννη Γιοκαρίνη, Παναγιώτης Διαλινάκης, εξήγησε τι συνέβη στο διαμέρισμα του τραγουδιστή. «Ελεύθερος ως αθώος μετά τη σύλληψή του. Έγινε η δίκη, δεν αφέθηκε ελεύθερος επειδή ζητήσαμε τριήμερο, όπως είθισται στην αυτόφωρη διαδικασία, αλλά ζητήσαμε να γίνει η εκδίκαση. Δεν θέλαμε να ταλαιπωρηθεί περισσότερο για μια υπόθεση που απεδείχθη ότι δεν υπήρχε κάποιο έγκλημα, κάποιο αδίκημα, γι΄αυτό και κρίθηκε αθώος», είπε ο δικηγόρος του Γιάννη Γιοκαρίνη.

Γιάννης Γιοκαρίνης: Υπήρξε μια έντονη λεκτική και φραστική αντιπαράθεση -Δεν υπήρξε προσπάθεια επίθεσης

«Υπήρξε μια έντονη λεκτική και φραστική αντιπαράθεση. Δεν υπήρξε καμία προσπάθεια από τον κ. Γιοκαρίνη, όπως και η ίδια η σύζυγός του είπε, ούτε να της επιτεθεί, ούτε να την χτυπήσει, ούτε να βιαιοπραγήσει. Κάλεσε την Άμεση Δράση, όταν προσήλθαν οι αστυνομικοί στο διαμέρισμα, παρουσία του κουμπάρου τους, τα πράγματα είχαν ηρεμήσει. Ευχαρίστησαν τους αστυνομικούς, τους είπαν εντάξει δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Η κυρία Μιχαλοπούλου πίστεψε ότι με αυτή την κίνηση ότι θα υπάρξει κάποια σύσταση.

Οι αστυνομικοί, βέβαια, τους είπαν ότι πρέπει να προσέλθετε στο τμήμα. Η κυρία Μιχαλοπούλου επέμενε ότι δεν θέλει να κάνει μήνυση. Πήγαν στο τμήμα, δηλώνει η κυρία Μιχαλοπούλου ότι δεν θέλει να κάνει μήνυση, αλλά γι΄αυτό το αδίκημα είναι αυτεπάγγελτη δίωξη και η νεαρή αστυνομικός που ήταν βάρδια, είπε εγώ θα κάνω δικογραφία από τη στιγμή που έλαβα γνώση ενός περιστατικού».

Ερωτηθείς για τις πληροφορίες που ανέφεραν ότι την έπιασε από το λαιμό, ο Π.Διαλινάκης τις διέψευσε. «Ποτέ δεν είπε ότι την έπιασε από το λαιμό. Η δίωξη ασκήθηκε για απόπειρα, μάλλον προσπάθησε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δικηγόρος του Γιάννη Γιοκαρίνη, καταλήγοντας τόνισε: «Η ενέργεια της νεαρής αστυνομικού, της αστυνομίας γενικώς, τυπικά είναι ολόσωστη. Μερικές φορές πρέπει να γίνεται διάκριση, θέλει εμπειρία, θέλει εκπαίδευση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.