ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Γ.Γκουντάρας: Αναγκάζεται να πουλήσει το σπίτι του – «Καλή δύναμη σε όλους τους δανειολήπτες»

«Το σπίτι που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν τα παιδιά μας πωλείται»

Γ.Γκουντάρας: Αναγκάζεται να πουλήσει το σπίτι του – «Καλή δύναμη σε όλους τους δανειολήπτες»

Μια δύσκολη περίοδο φαίνεται πως διανύει ο γνωστός παρουσιαστής, Γρηγόρης Γκουντάρας καθώς όπως γνωστοποίησε μέσω μιας ανάρτησης της του στο Instagram, αναγκάζεται να πουλήσει το σπίτι του.

Μάλιστα, διηγήθηκε την ιστορία πίσω από αυτό κι εξήγησε πως δεν ήταν απόφασή του, αλλά η μοναδική λύση.

Συγκεκριμένα, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του: «Θα σας διηγηθώ σύντομα μια ιστορία… Το 2005,πήρα δάνειο για να αγοράσω αυτό το σπίτι που βλέπετε(πρώτη κατοικία)‼️ 3 χρόνια μετά μου τηλεφωνούν από τη τράπεζα και μου λένε: «Θέλετε να σας μειώσουμε τη δόση 200€;;» Φυσικά απαντάω με χαρά…Πως θα γίνει αυτό;;; Μη σας νοιάζει μου λένε,θα το γυρίσουμε σε Ελβετικό ❌(Δίχως απολύτως καμία ενημέρωση,κοινώς ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ‼️) Τώρα,το σπίτι που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν τα παιδιά μας❤️,πωλείται,πρωτίστως για να αποπληρωθεί το γαμ@&ένο το δάνειο…(βαρέλι δίχως πάτο ❌) Καλή δύναμη σε όλους τους δανειολήπτες με την ελπίδα πως θα δικαιωθούν‼️Και όπως έχουμε ξαναπεί,ΥΓΕΙΑ μόνο ‼️‼️‼️ Καλό μήνα να έχουμε ☑️ Υ.Γ. 1.Το πεύκο που βλέπετε αριστερά το φύτεψα(ήταν 30 εκατοστά τότε),όταν μπήκα στο σπίτι… Υ.Γ. 2.Το δέντρο (λέιλαντ),που βλέπετε δεξιά το φύτεψα(ήταν 15 εκατοστά τότε),το φύτεψα όταν γεννήθηκε ο Οδυσσέας 🧿❤️ ΑΥΤΑ ‼️‼️‼️».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.