ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γ.Καπετάνιος: «Έκλεισε ο κύκλος με τον Μάρκο Σεφερλή – Δεν έχει γίνει κάτι μεταξύ μας»

«Δεν του το ανακοίνωσα απλά έφυγα»

Γ.Καπετάνιος: «Έκλεισε ο κύκλος με τον Μάρκο Σεφερλή – Δεν έχει γίνει κάτι μεταξύ μας»

Ο Γιάννης Καπετάνιος μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, αναφέρθηκε στην απόφασή του να σταματήσει να συνεργάζεται με τον Μάρκο Σεφερλή.

Ο γνωστός ηθοποιός εξήγησε πως δεν έχει γίνει κάτι μεταξύ τους, απλά αποφάσισε να σταματήσει τη συνεργασία τους.

«Έκλεισε ο κύκλος με τον Μάρκο Σεφερλή. Όλα τα πράγματα δεν αρχίζουν και τελειώνουν; Όταν βγει κάποιος άνθρωπος στη σύνταξη, πρέπει να αλλάζει τρόπος ζωής και τρόπο σκέψης», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ξεκαθάρισε πως οι σχέσεις τους είναι μια χαρά, ενώ τόνισε πως δεν έχει συμβεί κάτι ανάμεσά τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν έχει γίνει κάτι με τον Μάρκο. Ίσα ίσα, για να είμαι κοντά του 20 χρόνια, σημαίνει ότι είχα περάσει καλά. Ο Μάρκος είναι και καλός άνθρωπος και καλός συνεργάτης. Δεν του το ανακοίνωσα, απλά έφυγα», δήλωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.