ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Γ.Καράβας: «Η Η.Παπαγεωργίου είναι μια επαγγελματίας – Το τι θα κάνει επαγγελματικά είναι δικαίωμά της»

«Δεν παρακολουθώ αυτά που λέει η Ε.Χριστοπούλου - Δεν με απασχολεί»

Γ.Καράβας: «Η Η.Παπαγεωργίου είναι μια επαγγελματίας – Το τι θα κάνει επαγγελματικά είναι δικαίωμά της»

Ο Γιώργος Καράβας, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών του δηλώσεων κλήθηκε να απαντήσει μεταξύ άλλων για την Έλενα Χριστοπούλου και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Όταν κλήθηκε να απαντήσει για τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε η Έλενα Χριστοπούλου πως δεν θα γυρνούσε στο Greece’s Next Top Model, είπε: «Δεν τα παρακολουθώ καθόλου όλα αυτά. Είναι κάτι το οποίο δεν με απασχολεί».

Για το αν είχε αντιληφθεί κάποια κόντρα στο GNTM, ο Γιώργος Καράβας απάντησε: «Καταρχάς δεν ήμουν εγώ στους κύκλους εκείνους, αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει η παραμικρή κόντρα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσο για το πώς βλέπει το γεγονός ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα παρουσιάσει το Love Island, ο Γιώργος Καράβας δήλωσε: «ΟΚ. Η Ηλιάνα είναι μια επαγγελματίας, πανέμορφη κοπέλα, το τι θα κάνει επαγγελματικά είναι δικαίωμά της».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.