ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Γ.Μπέζος: «Μου αρέσει που άνθρωποι επιλέγουν να ανοίξουν την τηλεόραση και να με δουν μετά από τόσο χρόνια»

«Δεν είμαι υπέρ ή κατά της αποθέωσης, ο χρόνος θα δείξει»

Γ.Μπέζος: «Μου αρέσει που άνθρωποι επιλέγουν να ανοίξουν την τηλεόραση και να με δουν μετά από τόσο χρόνια»

Ο Γιάννης Μπέζος σε συνέντευξή του μίλησε για όλα όσα του κάνουν αίσθηση στον χώρο της ηθοποιίας.

«Γενικά δεν αποθεώνω εύκολα όπως και δεν λέω άσχημα λόγια, γενικά δεν λέω μεγάλα λόγια. Αυτή η αποθέωση, “ο καλύτερος”, δεν με βρίσκει σύμφωνο. Η δουλειά μας είναι τόσο περίεργη, μπορεί από τη μια μέρα στην άλλη να δεις κάποιον συνάδελφό μας και να σου αποκαλύψει έναν κόσμο που δεν τον έχεις σκεφτεί εκείνη την ώρα. Αυτή είναι η διαφορά της τέχνης, γιατί η δουλειά του ηθοποιού είναι μόνο προσωπική υπόθεση, δεν μαθαίνεται. Επομένως το να αποθεώνουμε, τα μεγάλα λόγια… Οι ίδιοι είναι έτοιμοι μετά να σε αποκαθηλώσουν. Δεν είμαι υπέρ ή κατά της αποθέωσης, ο χρόνος θα δείξει», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια μιλώντας για τη δική του πορεία στο χώρο της υποκριτικής ο ηθοποιός είπε: «Φυσικά είμαι χαρούμενος όταν οι άνθρωποι παρακολουθούν την πορεία μου, μ’ αρέσει που άνθρωποι επιλέγουν να ανοίξουν την τηλεόραση και να με δουν μετά από τόσο χρόνια, εγώ εδώ έχω βαρεθεί να βλέπω τον εαυτό μου, πώς δεν βαριούνται οι άνθρωποι. Το εννοώ. Αυτό είναι τιμητικό, δεν είναι όμως αυτό το ζητούμενο. Νομίζω ότι η δουλειά μας είναι πιο πολιτική. Δημιουργούμαι παράδειγμα για νέους ανθρώπους, να ένας άνθρωπος που εκτίθεται και μας λέει πώς θα ονειρευτούμε και πώς θα μπορέσουμε να ζούμε με θάρρος. Αυτό, εάν το κατάφερνα θα ήμουν ευτυχής. Δεν με ενδιαφέρει να θυμούνται τους ρόλους που έχω παίξει, πιο πολύ με ενδιαφέρει να μείνει αυτή η αύρα, να μη φοβόμαστε και να κάνουμε αυτό που λέει η καρδιά μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.