ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γ.Νάρα: «Έμεινα… παράλυτη όταν έμαθα πως έχω λευχαιμία – Ο Μ.Ικάρντι με φρόντισε»

«Όταν επέστρεψα από την κλινική ήμουν κλεισμένη στο δωμάτιό μου για τέσσερις μέρες»

Γ.Νάρα: «Έμεινα… παράλυτη όταν έμαθα πως έχω λευχαιμία – Ο Μ.Ικάρντι με φρόντισε»

Η Γουάντα Νάρα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Gente» και αποκάλυψε ότι διανύει την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της καθώς πάσχει από λευχαιμία.

Η 36χρονη μίλησε για τη συγκινητική στήριξη του συζύγου της Μάουρο Ικάρντι και αποκάλυψε πως ο Αργεντινός σέντερ φορ της Γαλατάσαραϊ της ζήτησε να παντρευτούν ξανά, έπειτα από 10 χρόνια γάμου.

«Μερικές φορές σκέφτομαι ότι η φύση είναι σοφή και ότι, για κάποιο λόγο, έπρεπε να αντιμετωπίσω εγώ αυτήν την ασθένεια και όχι κάποιο άλλο μέλος στην οικογένειά μου. Δεν θέλω να φανώ αλαζονική ή να προσποιούμαι ότι το έχω ξεπεράσει: στην αρχή ήταν τόσο δυνατό χτύπημα που έμεινα παράλυτη.

Όταν επέστρεψα από την κλινική ήμουν κλεισμένη στο δωμάτιό μου για τέσσερις μέρες, δεν μπορούσα να βγω έξω: μόνο ο Μάουρο μπήκε για να μου φέρει φαγητό. Εκείνος με φρόντισε, με προστάτευε και, παράλληλα, φρόντισε να φέρει εις πέρας την καθημερινότητα των παιδιών ενώ με συνόδευε στον γιατρό.

Ήταν -και είναι- το άτομο που με στηρίζει περισσότερο. Πριν από λίγες μέρες είπα στην ιταλική τηλεόραση ότι ένα βράδυ, στην κλινική, ξύπνησα και τον βρήκα, τις πρώτες πρωινές ώρες, να ψάχνει τη θεραπεία για τη λευχαιμία και το καλύτερο μέρος στον κόσμο για να θεραπευτώ, και αυτό είναι το πιο τρανό παράδειγμα του ποιος είναι ο Μάουρο.

Στη μέση μιας προπόνησης έβαζε το ξυπνητήρι για να μου στείλει ένα μήνυμα: “Μην ξεχάσεις να πάρεις το φάρμακό σου”. Δεν είναι η αρρώστια που μας έφερε ακόμα πιο κοντά, αγαπούσαμε ήδη ο ένας τον άλλον και ήμασταν κοντά, δεν χρειαζόταν αυτό για να το επιβεβαιώσει.

Αλλά είναι αλήθεια ότι μπορεί να δει κάποιος πόσο αληθινή είναι η δέσμευση που αναλαμβάνει όταν παντρεύεται, αυτό το “να στηρίζετε ο ένας τον άλλον στην ασθένεια και στην υγεία.

Θα σας πω κάτι που το λέω για πρώτη φορά: ο Μάουρο μου ζήτησε να τον ξαναπαντρευτώ. Μετά από 10 χρόνια μαζί! Δεν έχουμε οριστικοποιήσει τίποτα ακόμα, αλλά χάρηκα που δέχτηκα την πρότασή του.

Ορκίζομαι ότι δεν προλάβαμε καν να καθίσουμε να το οργανώσουμε, αλλά όλοι οι αγαπημένοι μας είναι εκεί, οπότε -αν κάνουμε αυτό το όνειρο πραγματικότητα- θεωρώ δεδομένο ότι θα είναι στην Αργεντινή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η πραγματικότητα είναι ότι θα συνεχίσω με αυτή τη ρουτίνα Ρώμης-Κωνσταντινούπολης μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου γιατί εκείνη τη μέρα είναι η τελευταία βραδιά του “Dancing with the Stars”, οπότε το μόνο σίγουρο προς το παρόν είναι ότι θα περάσουμε τα Χριστούγεννα στην Ευρώπη», ανέφερε στη συνέντευξη της η Γουάντα Νάρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.