ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γ.Πετράκος: Η πρώτη αντίδρασή on camera για τον χωρισμό με την Θ.Παπαθωμά

Η γνωστή ηθοποιός τον έχει κάνει ήδη unfollow

Γ.Πετράκος: Η πρώτη αντίδρασή on camera για τον χωρισμό με την Θ.Παπαθωμά

Tέλος στη σχέση τους φαίνεται πως έχουν δώσει ο Γρηγόρης Πετράκος και η Θεοφανία Παπαθωμά και ύστερα από 10 χρόνια. Σύμφωνα με τη Real Time της Κυριακής, οι ιδεολογικές διαφορές ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι έγιναν ανυπέρβλητες κι έτσι αποφάσισαν να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους, έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα τα παιδιά τους.

Να θυμίσουμε ότι ο Γρηγόρης Πετράκος τα τελευταία χρόνια έχει πάρει θέση για πολλά θέματα της επικαιρότητας, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις. Από την θέση του για τα εμβόλια (αντιεμβολιαστής) ως την τελευταία τοποθέτηση του για τον Στέφανο Κασσελάκη («φυτευτός νεοταξίτης που ήρθε με τη νέα Αμερικανική αποστολή εξόντωσης»), ο τραγουδιστής, δραστήριο μέλος του κόμματος του Γιώργου Τράγκα «Ελεύθεροι Άνθρωποι», έχει αποξενώσει πάρα πολύ κόσμο με τις θέσεις του.

Στις διαμάχες του με τα μίντια, η Θεοφανία Παπαθωμά βρέθηκε συχνά πυκνά στην ανάγκη να υπερασπίσει τον πατέρα των παιδιών της απέναντι στους παρουσιαστές και δημοσιογράφους που τον έβαλαν στο τάκο, κυρίως για το θέμα των εμβολίων όσο διαρκούσε η πανδημία.

Η αντίδραση του Γρηγόρη Πετράκου και του περιβάλλοντός του μετά από το δημοσίευμα

Από την ώρα που είδε το φως το άρθρο της Real Time, ο Γρηγόρης Πετράκος έγινε στόχος άγριου κυνηγητού. Και παρότι ο ίδιος αρνήθηκε να σχολιάσει τη σχετική είδηση μπροστά στις κάμερες που τον περίμεναν, στην Πάτρα όπου εμφανίζεται την τελευταία δεκαετία η εντύπωση που έχει δημιουργηθεί είναι ότι το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί.

Μάλιστα, το φετινό καλοκαίρι, η ηθοποιός και οι κόρες του ζευγαριού δεν εμφανίστηκαν στην Πάτρα, όπως συνήθιζαν τα προηγούμενα χρόνια.

Πάντως, ο Γρηγόρης Πετράκος αντέδρασε με καρδούλες στην ανάρτηση της τέως συντρόφου του η οποία ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της στη Νομική του ΕΚΠΑ στο συγκριτικό δίκαιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ίδια πάντως φαίνεται ότι τον έχει κάνει unfollow.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.