ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γ.Σαμπάνης: Τραγούδησε ξαπλωμένος πάνω σε πανέρια (βίντεο)

Παρασύρθηκε από το κλίμα του τραγουδιού και ξάπλωσε πάνω στα δεκάδες πανέρια με λουλούδια

Γ.Σαμπάνης: Τραγούδησε ξαπλωμένος πάνω σε πανέρια (βίντεο)

Έναν ευφάνταστο τρόπο βρήκε για να τραγουδήσει ο Γιώργος Σαμπάνης σε πρόσφατη εμφάνιση του σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

Όταν τραγουδούσε το κομμάτι «Τι να Θυμηθώ», του Απόστολου Ρίζου, παρασύρθηκε από το κλίμα του τραγουδιού και ξάπλωσε πάνω στα δεκάδες πανέρια με λουλούδια που είχαν πετάξει οι θαυμαστές του στη σκηνή.

Εκείνη τη στιγμή πήραν «φωτιά» τα κινητά τηλέφωνα, με τους θαμώνες να απαθανατίζουν τη στιγμή και να αναρτούν το βίντεο στο TikTok.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Σαμπάνης εμφανίζεται αυτή τη σεζόν μαζί με τη Δέσποινα Βανδή σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας, δημιουργώντας ένα από τα πιο δυνατά δίδυμα στη νυχτερινή ζωή της πρωτεύουσας.

Δείτε το βίντεο με τον Γιώργο Σαμπάνη

@antonis.mpotonis #sampanis #sampanisgiorgos #sampanislive #bouzoukia #bouzoukialive #athens ♬ πρωτότυπος ήχος – Αντώνης Μποτονάκης
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.