ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Γ.Στάνκογλου:«Έχω δεχθεί κακοποιητική συμπεριφορά από γυναίκα σκηνοθέτη»

«Αν έβλεπα μια κακοποιητική στάση μπροστά στα μάτια μου, θα έπαιρνα θέση όποιος και να ήταν ο άλλος»

Γ.Στάνκογλου:«Έχω δεχθεί κακοποιητική συμπεριφορά από γυναίκα σκηνοθέτη»

Ο Γιάννης Στάνκογλου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο του θεάτρου τονίζοντας ότι «Αν έβλεπα κακοποιητική συμπεριφορά προς συνάδελφο, σε παράσταση που συμμετείχα, θα μίλαγα σίγουρα».

Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής, συνέχισε λέγοντας: «Θα μίλαγα στον ίδιο που θα την έκανε κατ’ αρχήν, εκείνη τη στιγμή, όπως θα μίλαγα στον οποιοδήποτε.

Αν έβλεπα μια κακοποιητική στάση μπροστά στα μάτια μου, θα έπαιρνα θέση όποιος και να ήταν ο άλλος. Και ο Αλ Πατσίνο να ήταν και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, θα έπαιρνα θέση γιατί δεν είναι κάτι το οποίο εγώ προσωπικά το δέχομαι».

Όσον αφορά στο αν έχει δεχτεί ο ίδιος μια τέτοια συμπεριφορά, ο Γιάννης Στάνκογλου, απάντησε: «Μου έχει συμβεί και μένα και όχι από άνδρα ηθοποιό. Μου έχει συμβεί από γυναίκα σκηνοθέτη και εκείνη τη στιγμή πρέπει να πάρεις θέση. Συμβαίνει γιατί βρέθηκαν κάποιοι στη στροφή της εποχής».

Σε μια πιο προσωπική αναφορά, ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε για το πάθος του να ζει στα όρια: «Από μικρό με έχω φοβηθεί γιατί πάντα πήγαινα στην κόψη του ξυραφιού, στην άκρη του γκρεμού. Πάντα έφτανα εκεί πέρα και… πως γινόταν, με κάποιον τρόπο, πάντα ερχόμουν στα ίσια μου.

Νομίζω πως έχει να κάνει με το πως μεγάλωσα, με τους γονείς μου και την ελευθερία που μου έδωσαν.

Στην κόψη του ξυραφιού έφτασα και με ουσίες παλαιότερα στην εφηβεία. Εννοώ πως έγινα εμμονικός με κάποια πράγματα που ήξερα ότι δεν μου κάνουν καλό αλλά συνέχιζα να τα κάνω.

Παρόλα αυτά όμως κάπως, κάτι γινόταν, έκανα τη στροφή μου, πήγαινα εκεί που έπρεπε να πάω, ρωτούσα, έψαχνα και έβρισκα τη λύση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.