ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γ.Θεοφάνους για ONE: «Δεν είναι δικαίωμά τους να ενωθούν ούτε νομικά δεν έχουν δικαίωμα αλλά δεν πειράζει»

«Ούτε καν ερωτήθηκα για αυτό και με στεναχώρησε να πω την αλήθεια», ανέφερε

Γ.Θεοφάνους για ONE: «Δεν είναι δικαίωμά τους να ενωθούν ούτε νομικά δεν έχουν δικαίωμα αλλά δεν πειράζει»

Για την επανένωση των ONE ρωτήθηκε για ακόμη μία φορά ο Γιώργος Θεοφάνους, ο οποίος αποκάλυψε ότι τον έχει στεναχωρήσει το γεγονός, ότι δεν τον ρώτησαν.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός συνθέτης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται», όπου εξομολογήθηκε ότι: «Απόρησα που είδα τους ONE με τη Δέσποινα Βανδή στην Κύπρο γιατί αυτό το πρότζεκτ είχε ημερομηνία λήξης, ήταν κάτι που έγινε τότε. Ούτε καν ερωτήθηκα για αυτό, να σου πω την αλήθεια, με στεναχώρησε, αλλά δεν είπα σε κανέναν τίποτα.

Οι ONE δεν θα υπήρχαν αν δεν τους φτιάχναμε μια ομάδα ανθρώπων, όχι μόνο εγώ, αλλά δεν έχει σημασία αυτό. Ήταν ένα πρότζεκτ, το οποίο θα μπορούσε να υπάρχει όπως υπάρχει και ο Κωνσταντίνος μόνος του», είπε αρχικά ο Γιώργος Θεοφάνους.

Ο Γιώργος Θεοφάνους είπε επίσης: «Δεν είναι δικαίωμά τους να ενωθούν, ούτε νομικά δεν έχουν δικαίωμα, αλλά δεν πειράζει. Σε καμία περίπτωση δεν θα στερούσα εγώ αυτή τη χαρά από έναν άνθρωπο. Με τις ευχές μου, όσο μπορούν να ζουν από αυτό, μακάρι».

«Εγώ δεν βγήκα να κάνω ποτέ δήλωση, με ρώτησαν για τους ΟΝΕ και είπα ότι είναι ξαναζεσταμένο φαγητό. 20 χρόνια μετά; Είναι δικό μου δημιούργημα, με ρώτησαν για να ξαναβγούν; Με ρώτησαν τι να τραγουδήσουν ξανά; Κανονικά, δεν δικαιούνται να το κάνουν. Εγώ τους έδωσα την ευχή μου κι άσ’ τους να κάνουν ό,τι θέλουν. Τι να κάνω από εκεί και πέρα;», είχε δηλώσει ο Γιώργος Θεοφάνους, όταν βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και δήλωσε πως θα μπορούσαν να είχαν κάνει κι εκείνοι το ίδιο, να συνεχίσουν σόλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν με πειράζει αυτό, με πειράζει που μια εικόνα που στήθηκε τόσο όμορφα πριν 20 χρόνια, να υπάρχει τώρα με αυτόν τον τρόπο. Ας έκαναν κάτι άλλο, όπως έκανε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου. Εγώ δούλευα 3 χρόνια μαζί του στην Κύπρο, είναι πολύ καλός τραγουδιστής», είπε κλείνοντας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.