ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γ.Χρανιώτης: «Δεν ξέρω αν η μαμά είναι απαραίτητα γένους θηλυκού και ο μπαμπάς γένους αρσενικού»

«Μπορώ να φανταστώ ένα ζευγάρι του ιδίου φύλου να μεγαλώνει με πολύ μεγάλη προσοχή και αγάπη το παιδί του»

Γ.Χρανιώτης: «Δεν ξέρω αν η μαμά είναι απαραίτητα γένους θηλυκού και ο μπαμπάς γένους αρσενικού»

Ο Γιώργος Χρανιώτης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για το επερχόμενο νομοσχέδιο για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια και την τεκνοθεσία.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Χρανιώτης δήλωσε πως «αυτό που προσδοκώ είναι να είμαι ψύχραιμος (σ.σ. με την εξέλιξη αυτού του θέματος). Δεν είμαι φυσικά σε καμία περίπτωση κατά του νομοσχεδίου. Μπορώ να φανταστώ ένα ζευγάρι του ιδίου φύλου να μεγαλώνει με πολύ μεγάλη προσοχή και αγάπη το παιδί του».

«Μπορώ να φανταστώ, επίσης, την εκδοχή ένα ετεροφυλόφιλο ζευγάρι να μεγαλώνει με πολύ κακές συνθήκες το παιδί του. Μπορώ να φανταστώ όλους τους πιθανούς συνδυασμούς. Νομίζω ότι πρέπει κάπως να ξεπεράσουμε το φύλο σε αυτή την υπόθεση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν ξέρω αν η μαμά είναι απαραίτητα γένους θηλυκού και ο μπαμπάς γένους αρσενικού. Το σίγουρο είναι ότι μπορούν να υπάρχουν μαμάδες και μπαμπάδες ανεξαρτήτου γένους, οι οποίοι να είναι πλημμυρισμένοι από αγάπη και φροντίδα για το παιδί γιατί αυτό έχει μόνο ανάγκη » συμπλήρωσε, επίσης, ο Γιώργος Χρανιώτης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελεονώρας Μελέτη στο Μεγάλο Κανάλι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.