2η τελετή μέσα σε λίγες μέρες

Επτά μήνες μετά τον αρραβώνα τους, η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και ο Τράβις Μπάρκεραναμένεται να ενωθούν για… δεύτερη φορά με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Προ ημερών η μεγάλη αδερφή της οικογένειας έκανε μια πρώτη τελετή στην Καλιφόρνια και τώρα όλοι περιμένουν αυτή που έχει σχεδιαστεί στην Ιταλία και μάλιστα σε έναν μεσαιωνικό πύργο!

Στην περιοχή του κάστρου, γίνονται εργασίες για την διαμόρφωση του χώρου και έχουν τοποθετηθεί πινακίδες που ενημερώνουν τους τουρίστες ότι το αξιοθέατο θα είναι προσβάσιμο ξανά την Δευτέρα.

kardashian.jpg
Δημοσίευμα της Daily Mail για τον αυριανό γάμο της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν

Το προσωπικό έχει “ορκιστεί” σε εχεμύθεια αφού υποχρεώθηκε να υπογράψει συμβόλαιο το οποίο τους απαγορεύει να μιλήσουν για τον γάμο, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί ως το γεγονός της χρονιάς για τη διεθνή showbiz.

Το κάστρο Castello Rosso χρησιμοποιήθηκε κάποτε ως σημείο στάσης για τον Ριχάρδο τον Λεοντόκαρδο στο δρόμο του προς τις Σταυροφορίες και σήμερα λειτουργεί ως μουσείο για τουρίστες.

Kourtney Kardashian & Travis Barker’s Italy Wedding: See the Prep!

Όμως ολόκληρο το κάστρο, στην κορυφή ενός λόφου με θέα στο ιστορικό παραθαλάσσιο χωριό κοντά στη Γένοβα, έχει σφραγιστεί από την περασμένη Τετάρτη, αφού οι Καρντάσιαν το έκλεισαν για μια ολόκληρη εβδομάδα.

Η Κόρτνεϊ και ο ντράμερ των Blink-182, Τράβις Μπάρκερ, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ μένουν στο superyacht Regina D’Italia μήκους 213 ποδιών, το οποίο είναι αγκυροβολημένο κοντά στο κάστρο.

Το ζευγάρι θα μεταφερθεί στον τόπο του γάμου του με μικρότερο σκάφος, φτάνοντας σε μια μικρή ιδιωτική προβλήτα στον απομονωμένο όρμο στο πίσω μέρος του Castello Rosso.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!