ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γάμος Κόρτνεϊ Καρντάσιαν – Τράβις Μπάρκερ: Όλη η οικογένεια στο Πόρτοφινο για το γεγονός (βίντεο – φωτό)

2η τελετή μέσα σε λίγες μέρες

Γάμος Κόρτνεϊ Καρντάσιαν – Τράβις Μπάρκερ: Όλη η οικογένεια στο Πόρτοφινο για το γεγονός (βίντεο – φωτό)

Επτά μήνες μετά τον αρραβώνα τους, η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και ο Τράβις Μπάρκεραναμένεται να ενωθούν για… δεύτερη φορά με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Προ ημερών η μεγάλη αδερφή της οικογένειας έκανε μια πρώτη τελετή στην Καλιφόρνια και τώρα όλοι περιμένουν αυτή που έχει σχεδιαστεί στην Ιταλία και μάλιστα σε έναν μεσαιωνικό πύργο!

Στην περιοχή του κάστρου, γίνονται εργασίες για την διαμόρφωση του χώρου και έχουν τοποθετηθεί πινακίδες που ενημερώνουν τους τουρίστες ότι το αξιοθέατο θα είναι προσβάσιμο ξανά την Δευτέρα.

kardashian.jpg
Δημοσίευμα της Daily Mail για τον αυριανό γάμο της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν

Το προσωπικό έχει “ορκιστεί” σε εχεμύθεια αφού υποχρεώθηκε να υπογράψει συμβόλαιο το οποίο τους απαγορεύει να μιλήσουν για τον γάμο, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί ως το γεγονός της χρονιάς για τη διεθνή showbiz.

Το κάστρο Castello Rosso χρησιμοποιήθηκε κάποτε ως σημείο στάσης για τον Ριχάρδο τον Λεοντόκαρδο στο δρόμο του προς τις Σταυροφορίες και σήμερα λειτουργεί ως μουσείο για τουρίστες.

Kourtney Kardashian & Travis Barker’s Italy Wedding: See the Prep!

Όμως ολόκληρο το κάστρο, στην κορυφή ενός λόφου με θέα στο ιστορικό παραθαλάσσιο χωριό κοντά στη Γένοβα, έχει σφραγιστεί από την περασμένη Τετάρτη, αφού οι Καρντάσιαν το έκλεισαν για μια ολόκληρη εβδομάδα.

Η Κόρτνεϊ και ο ντράμερ των Blink-182, Τράβις Μπάρκερ, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ μένουν στο superyacht Regina D’Italia μήκους 213 ποδιών, το οποίο είναι αγκυροβολημένο κοντά στο κάστρο.

Το ζευγάρι θα μεταφερθεί στον τόπο του γάμου του με μικρότερο σκάφος, φτάνοντας σε μια μικρή ιδιωτική προβλήτα στον απομονωμένο όρμο στο πίσω μέρος του Castello Rosso.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.