ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γάμος πρίγκιπα Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Τι αποκαλύπτεται 4 χρόνια μετά

Προχθές γιόρτασαν την 4η επέτειο τους

Γάμος πρίγκιπα Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Τι αποκαλύπτεται 4 χρόνια μετά

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ γιόρτασαν την τέταρτη επέτειο του γάμου τους στις 19 Μαΐου και τώρα, τέσσερα χρόνια μετά τον γάμο του ζευγαριού, αποκαλύπτεται ακόμα μία λεπτομέρεια από εκείνη την ημέρα. 

Την μικρή αυτή αποκάλυψη έκανε στενός φίλος της πρώην ηθοποιού. Ο επί πολλά χρόνια φίλος της Μαρκλ, Ντάνιελ Μάρτιν, που είναι επαγγελματίας makeup artist και έκανε το glam look της Δούκισσας τη μεγάλη μέρα, ανέβασε μία φωτογραφία, μία εναέρια λήψη για την ακρίβεια, τριών αυτοκινήτων που περνούσαν μέσα από τα πλήθη προς το Κάστρο του Ουίνδσορ.

Ζωγραφίζοντας βελάκια στο ένα από τα αυτοκίνητα, έγραψε ότι μέσα σε αυτό ήταν εκείνος και ο κομμωτής της Μέγκαν που της έφτιαξε τα μαλλιά εκείνη την ημέρα.

Έγραψε: “Happy Anniversary M & H”, μαζί με το στιγμιότυπο, θέλοντας να ευχηθεί στο ζευγάρι για την επέτειό του.

Η Μέγκαν και ο Ντάνιελ γνωρίστηκαν επτά χρόνια πριν από την ημέρα του γάμου της και εκείνη την εποχή, το 2011, η Μέγκαν ήταν ακόμα ηθοποιός και γύριζε την επιτυχημένη τηλεοπτική της εκπομπή Suits στον Καναδά σύμφωνα με την Dailystar.

Ήταν ήδη γνωστό ότι ο Daniel πήρε πρωινό με την Μέγκαν και την μαμά της πριν από το γάμο. Αλλά δεν ήταν γνωστό ότι μεταφέρθηκε μαζί με την Μέγκαν στο σημείο του γάμου, στο παρεκκλήσι του St. Georges στην περιοχή του Κάστρου Windsor.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παλαιότερα, μιλώντας στο «Good Morning America» για εκείνη την μέρα, ο Ντάνιελ είχε πει: “Πήραμε πρωινό. Ο σκύλος της ήταν μαζί μας. Παίζαμε μαζί του. Ήταν ένα πολύ δροσερό πρωινό»…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.