ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Gerard Pique: Χώρισε την σερβιτόρα και τώρα θέλει πίσω την Shakira 

O Pique φαίνεται να θέλει να «καλοπιάσει» την λατίνα σταρ 

Gerard Pique: Χώρισε την σερβιτόρα και τώρα θέλει πίσω την Shakira 

Γρήγορα άλλαξε γνώμη ο Gerard Pique. Παράτησε την «πέτρα του σκανδάλου», την γυναίκα με την οποία απάτησε την Shakira και στάθηκε αφορμή για τον χωρισμό τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, ο ποδοσφαιριστής χώρισε την σερβιτόρα και τώρα επιθυμεί επανασύνδεση με την τραγουδίστρια.

H Shakira, με την σειρά της, προσπαθεί να πάρει τα δύο τους παιδιά και να φύγει από την Βαρκελώνη, όπου διέμεναν.

O αμυντικός της Barcelona προσπαθεί να αποκαταστήσει τις καλές του σχέσεις με την 45χρονη για χάριν των παιδιών τους Sacha και Milan.

«Είναι ελεύθερος και έχει πολλούς φίλους», είπε ο φωτογράφος Jordi Martin στο Telecinco και ανέφερε μάλιστα ότι το πρώην ζευγάρι ξεκινάει μία προσπάθεια συμφιλίωσης και μέσω των δικηγόρων τους προσπαθούν να καταλήξουν σε συναινετικές αποφάσεις για το μέλλον των παιδιών τους.

O Pique φαίνεται να θέλει να «καλοπιάσει» την λατίνα σταρ καθώς υπάρχει μεταξύ τους μία έντονη διαμάχη για τον τόπο διαμονής των παιδιών. Ο 35χρονος ποδοσφαιριστής επιθυμεί να μείνουν στη Βαρκελώνη, ενώ εκείνη θέλει να φύγει για το Μαϊάμι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.