
Σε μια… γευστική δοκιμασία μπήκε ο Κωνσταντίνος Αργυρός κατά τη διάρκεια συνέντευξής του σε τηλεοπτική εκπομπή της Αυστραλίας, καθώς έφαγε σουβλάκι από… καγκουρό!
Συγκεκριμένα, ο δημοφιλής τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή «Sunshine» μαζί με τον διάσημο σεφ ελληνο-αυστραλιανής καταγωγής, Γιώργο Καλομπάρη, κι αφού πήρε τα εύσημα για την πορεία του στην μουσική μπήκε σε… γευστική δοκιμασία.
Ο γνωστός σεφ ετοίμασε ένα παραδοσιακό σουβλάκι, αλλά αντί για το κλασικό χοιρινό κρέας, χρησιμοποίησε κιμά από καγκουρό, ένα είδος κρέατος που πωλείται κανονικά στα σούπερ μάρκετ της Αυστραλίας, σε μια πρωτόγνωρη για τον αγαπημένο τραγουδιστή συνταγή!
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ο οποίος δεν είχε δοκιμάσει ποτέ ξανά κάτι παρόμοιο, δέχτηκε με χαμόγελο την πρόκληση, αποθεώνοντας τον Καλομπάρη για τη νοστιμιά του πιάτου.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.