ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Για τους… πολύ τολμηρούς: Η Γκουίνεθ Πάλτροου ετοίμασε λίστα με… «πονηρά» χριστουγεννιάτικα δώρα

Καρέκλα του σεξ και χαρτοπετσέτες με το Κάμα Σούτρα ανάμεσα στα προϊόντα της εταιρείας της

Για τους… πολύ τολμηρούς: Η Γκουίνεθ Πάλτροου ετοίμασε λίστα με… «πονηρά» χριστουγεννιάτικα δώρα

Αν και τα Χριστούγεννα είναι σχετικά μακριά, η Γκουίνεθ Πάλτροου ετοίμασε ήδη μια λίστα με δώρα από την εταιρεία της.

Στην ιστοσελίδα της εταιρείας ευεξίας, που ιδιοκτήτρια είναι η πρώην ηθοποιός, έχουν αναρτηθεί νέα προϊόντα που θα μπορούσε κανείς να χαρίσει στα αγαπημένα του πρόσωπα ως χριστουγεννιάτικα δώρα.

Στη συγκεκριμένη λίστα υπάρχει μεγάλη ποικιλία, από είδη προσωπικής περιποίησης, δώρα για τα κατοικίδια ως και διάφορα ερωτικά παιχνίδια. Βέβαια, τα πάντα χαρακτηρίζονται από μια «υπερβολή» τόσο στον σχεδιασμό, όσο και στην τιμή τους.

Ανάμεσά τους υπάρχουν ρολά χαρτιού υγείας σε διαφορετικά σχέδια και χρώματα, τα οποία αγγίζουν τα 44 δολάρια, χαρτοπετσέτες με εικόνες από το Κάμα Σούτρα, γυναικεία εσώρουχα, πιτζάμες, αλλά και δύο προϊόντα που ξεχωρίζουν.

Πρόκειται για μια καρέκλα του σεξ, η οποία πωλείται για 28.500 δολάρια και μια σάουνα για δύο άτομα, η οποία κοστίζει 8.500 δολάρια! γκουινεθ8

Σαν να μην έφταναν αυτά, στην ίδια λίστα περιλαμβάνονται βαφή για το τρίχωμα του σκύλου, αλλά και τσάντες… Gucci για τη συλλογή των περιττωμάτων των κατοικιδίων.

Στο παρελθόν, η ηθοποιός έχει ξαφνιάσει ξανά το κοινό της με τα προϊόντα που έχει κυκλοφορήσει μέσω της εταιρείας της. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το κερί με άρωμα… αιδοίου!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
παλτροου
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.