ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Γιάννης Φλωρινιώτης: Τα παιδιά του έβγαλαν σέλφι και πόζαραν χαμογελαστά στον τάφο του (φωτό)

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης έφυγε από τη ζωή στις αρχές του Ιουνίου από ανακοπή

Γιάννης Φλωρινιώτης: Τα παιδιά του έβγαλαν σέλφι και πόζαραν χαμογελαστά στον τάφο του (φωτό)

Τα παιδιά του Γιάννη Φλωρινιώτη ανάρτησαν μια φωτογραφία στα social media στην οποία φαίνεται να ποζάρουν χαμογελαστοί με φόντο τον τάφο του τραγουδιστή.

«Πέρασαν κιόλας τρεις μήνες που μας άφησες πατέρα μας!!! Αλλά θα ζεις πάντα μέσα στις καρδιές μας!!», έγραψε ο Νίκος Φλωρινιώτης στη λεζάντα.

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης έφυγε από τη ζωή στις αρχές του Ιουνίου από ανακοπή. Λίγο αργότερα, ο γιος του, Νίκος, αποκάλυψε τη δική του σοβαρή περιπέτεια υγείας.

Σε πρόσφατη κοινή τους συνέντευξη, τα παιδιά του τραγουδιστή μίλησαν για την απώλεια του πατέρα τους, ενώ ο Νίκος Φλωρινιώτης σχολίασε και τη μάχη του με τον καρκίνο.

«Ακόμα αντιμετωπίζω το πρόβλημα υγείας. Δεν έχει τελειώσει, έχω πολλή πορεία μπροστά μου και προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά. Ξεκίνησα και τη δουλειά, σαν ψυχοθεραπεία» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Φλωρινιώτης.

«Δεν θα γίνω σαν τον πατέρα μου. Ο πατέρας μου ήταν ένας και μοναδικός. Δεν είμαι ο πατέρας μου και πρέπει να κάνω τη δική μου πορεία. Δε μπορώ να τον αντιγράψω, ούτε να τον φτάσω», πρόσθεσε ο Νίκος Φλωρινιώτης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναφορικά με την αρρώστια του πατέρα του, ο Νίκος Φλωρινιώτης εξομολογήθηκε: «Υπέφερε εδώ και χρόνια. Δεν περιμέναμε να φύγει από τη ζωή. Ο πατέρας μου είχε μείνει αρκετή ώρα χωρίς οξυγόνο και οι γιατροί μας είπαν ότι καλύτερα που δεν ξύπνησε γιατί δεν θα μας αναγνώριζε», με την Άννα Φλωρινιώτη να τονίζει: «Ο πατέρας μου έλεγε ότι θα ζήσει άλλα 10 χρόνια και το πιστεύαμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.