ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γιάννης Ζουγανέλης για Βασίλη Καρρά: «Όπου εμφανιζόταν δημιουργούσε φίλους – Ήταν λαϊκός ποιητής»

«Ήταν περίπτωση ανθρώπου» συμπλήρωσε ο ηθοποιός για τον λαϊκό τραγουδιστή

Γιάννης Ζουγανέλης για Βασίλη Καρρά: «Όπου εμφανιζόταν δημιουργούσε φίλους – Ήταν λαϊκός ποιητής»

Για τον Βασίλη Καρρά με τον οποίο ήταν φίλος εδώ και 30 χρόνια, μίλησε ο Γιάννης Ζουγανέλης στην εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ, το πρωί της Τρίτης 26 Δεκεμβρίου.

Αρχικά, σχολίασε τον θάνατο λαϊκό τραγουδιστή: «Σας ευχαριστώ που μου δίνετε τη δυνατότητα να μιλήσω για μια εξέχουσα προσωπικότητα, ένα μελίσσι ανθρώπων. Όπου εμφανιζόταν δημιουργούσε φίλους. Είχε τη διάθεση μοιράσματος, αλληλεγγύης. Αγαπούσε τη σοφία του λαού μας, την ασπαζόταν. Ήταν λαϊκός ποιητής, έγραφε, σκεφτόταν, αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι το μέτρο του ήταν το πώς θα κάνει τους ανθρώπους όταν τους είχε από καθέδρας, πάνω από την σκηνή ή από όπου αλλού, να περάσουν όμορφα και να γλεντήσουν. Ένας άνθρωπος είχε τέτοια προσφορά και σε θέματα που δεν τα επικοινώνησε ποτέ».

Και πρόσθεσε σχετικά με τη γνωριμία του με τον Βασίλη Καρρά: «Γνωριστήκαμε το 1991, παίξαμε μαζί σε έναν χώρο κοντά στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης. Η συνεργασία μας ήταν άψογη. Τότε δεν ήταν ευρέως γνωστός, στη Θεσσαλονίκη όμως τον ξέρανε και ήταν πάρα πολύ αγαπητός, μετά ήρθε στην Αθήνα και επικοινώνησε με ανθρώπους και έγινε γνωστός και εκτός συνόρων και τον αγαπούσαν όλοι πάρα πολύ. Όταν βλέπεις έναν άνθρωπο να είναι πραγματικά συνάδελφος σε όλη τη διαδικασία της ζωής και όχι μόνο στη συνύπαρξη πάνω σε μια μουσική σκηνή ή στις πίστες, αλλά και στη διάρκεια της ζωής του το ειδικό βάρος των ανθρώπων πρέπει να το ανακαλύπτουν όταν ζουν. Μερικές, όμως, φορές όταν φεύγουν οι άνθρωποι από τη ζωή, εξιδανικεύονται από τον τρόπο που μιλάμε γι’ αυτούς. Ο Βασίλης Καρράς όμως είναι από αυτούς που εξαιρούνται, δεν μπορείτε να φανταστείτε, αυτό είναι η απόλυτη αλήθεια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, ολοκλήρωσε λέγοντας: «Αγαπούσε τα παιδιά. Έβαζε πολλές φορές το κεφάλι του στη διαδικασία να διεκδικήσει πράγματα γι’ αυτά. Ήταν περίπτωση ανθρώπου, πιστέψτε με».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.