ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Gigi Hadid: Ποζάρει με μαγιό μετά την είδηση ότι συνελήφθη για μαριχουάνα – «Τέλος καλό, όλα καλά» (φωτό)

Δείτε την ανάρτηση της

Gigi Hadid: Ποζάρει με μαγιό μετά την είδηση ότι συνελήφθη για μαριχουάνα – «Τέλος καλό, όλα καλά» (φωτό)

Λίγες ώρες μετά την είδηση ότι συνελήφθη για μαριχουάνα, η Τζίτζι Χαντίντ ανέβασε μια άκρως καλοκαιρινή ανάρτηση στην οποία ποζάρει με ένα εντυπωσιακό μαγιό.

Το μοντέλο έγραψε στη λεζάντα: «Τέλος καλό, όλα καλά» και ανέβασε βίντεο με την ίδια να απολαμβάνει τη θάλασσα σε κάποια παραλία.

Ακόμη, ανέβασε διάφορα στιγμιότυπα από τις διακοπές της, πιθανότατα στα νησιά Κέιμαν.

Η σύλληψή της

Το 28χρονο supermodel ταξίδεψε από τις ΗΠΑ με τη φίλη της, Λία Νικόλ Μακάρθι, όταν οι υπάλληλοι του αεροδρομίου «σάρωσαν» τις αποσκευές τους κατά την άφιξή τους και βρήκαν ποσότητα μαριχουάνας.Το περιστατικό συνέβη τη Δευτέρα 10 Ιουλίου, αλλά έγινε γνωστό τη 18η Ιουλίου από το τοπικό πρακτορείο Cayman Marl Road.

Η έρευνα είχε ως αποτέλεσμα οι αρχές να ανακαλύψουν μαριχουάνα και «σκεύη που χρησιμοποιούνται για την κατανάλωση κάνναβη», όπως αναφέρουν δημοσιεύματα.

Η Χαντίντ και η Μακάρθι συνελήφθησαν ως ύποπτες για εισαγωγή κάνναβης και σκευών που χρησιμοποιούνται για την κατανάλωση ουσιών.

Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο κρατητήριο για περαιτέρω έρευνα, αλλά αφέθηκαν τελικά ελεύθερες με εγγύηση.

Τα μοντέλα έδωσαν το «παρών» στο Συνοπτικό Δικαστήριο τη 12η Ιουλίου και δήλωσαν ένοχες. Και στις δύο επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 1.000 δολαρίων και απέφυγαν την καταγραφή καταδικαστικής απόφασης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η Τζίτζι ταξίδευε με μαριχουάνα που αγοράστηκε νόμιμα στη Νέα Υόρκη με ιατρική άδεια» δήλωσε εκπρόσωπος της Χαντίντ στο E! News.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.