ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Gigi Hadid: Συνελήφθη για κατοχή μαριχουάνας

Αποφασίστηκε ότι η μαριχουάνα ήταν «μόνο για προσωπική χρήση»

Gigi Hadid: Συνελήφθη για κατοχή μαριχουάνας

Η Gigi Hadid συνελήφθη και κατηγορήθηκε για κατοχή μαριχουάνας και πως έφερε μαζί της σύνεργα ναρκωτικών κατά την άφιξή της στα νησιά Κέιμαν από τις Η.Π.Α, την προηγούμενη εβδομάδα.

Το σούπερ μόντελ, 28 ετών, που ταξίδευε με τη φίλη της Leah McCarthy,  έφτασε με ιδιωτικό τζετ στο Διεθνές Αεροδρόμιο Owen Roberts στις 10 Ιουλίου και πέρασε από το τελωνείο με τις αποσκευές της.

Οι υπάλληλοι του Τελωνείου και του Συνοριακού Ελέγχου πέρασαν την τσάντα της μέσω ενός σαρωτή και την έψαξαν με το χέρι, βρίσκοντας μια «μικρή ποσότητα μαριχουάνα και σκεύη καπνίσματος».

Αποφασίστηκε ότι η μαριχουάνα ήταν «μόνο για προσωπική χρήση», αν και η Hadid και η Leah συνελήφθησαν με την κατηγορία της εισαγωγής μαριχουάνας και της εισαγωγής σκευών για το κάπνισμα της κάνναβης.

Η υπόθεση της σταρ προωθήθηκε στο Κέντρο Κράτησης των Νήσων Βασιλικού Κέιμαν – όπου κανονίστηκε η καταβολή εγγύησης και αργότερα αφέθηκε ελεύθερη, εν αναμονή της δίωξης, αναφέρει η τοπική εφημερίδα Cayman Marl Road.

Η Hadid και η McCarthy εμφανίστηκαν στο Summary Court στις 12 Ιουλίου και παραδέχθηκαν την ενοχή τους. Και στις δύο επιβλήθηκαν πρόστιμο 1.000 δολαρίων και δεν καταγράφηκε η καταδίκη.

Ο εκπρόσωπος της Hadid είπε: Η Gigi ταξίδευε με μαριχουάνα που αγοράστηκε νόμιμα στη Νέα Υόρκη με ιατρική άδεια

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι επίσης νόμιμο για ιατρική χρήση στα νησιά Κέιμαν από το 2017. Το ποινικό μητρώο της παραμένει καθαρό και έτσι απόλαυσε τον υπόλοιπο χρόνο της στο νησί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.