ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γιώργος Λαμπάτος: «Ζητάω δουλειά και όχι ελεημοσύνη – Φταίω και εγώ για κάποια πράγματα»

«Έρχονται στιγμές που πραγματικά δεν τις περιμένει κανείς»

Γιώργος Λαμπάτος: «Ζητάω δουλειά και όχι ελεημοσύνη – Φταίω και εγώ για κάποια πράγματα»

Ο Γιώργος Λαμπάτος έχει απασχολήσει τις τελευταίες ημέρες για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου, ο ηθοποιός έκανε κάποιες δηλώσεις στην κάμερα του ΟPEN.

Αρχικά, δήλωσε: «Έρχονται στιγμές που πραγματικά δεν τις περιμένει κανείς, βέβαια αυτές όμως οι ανάποδες για εμένα είναι πάρα πολλά χρόνια πια και έτσι λυπάμαι που βρέθηκα σε αυτή την κατάσταση και σας έχω αναστατώσει για εμένα. Με έχει πάρει πάρα πολύς κόσμος τηλέφωνο, έχω εντυπωσιαστεί γιατί πραγματικά με έχουν πάρει συμμαθητές μου από το λύκειο, από όλες τις πόλεις της Ελλάδας και διάφορος κόσμος για να με βοηθήσει ό, τι χρειάζομαι και ό, τι θελήσω, όμως ένας άνθρωπος για δουλειά δεν με έχει πάρει ακόμα. Ελπίζω ότι στο μέλλον θα γίνει και αυτό, γιατί υπάρχει και πρόβλημα με αυτή τη δουλειά, είναι λίγες οι θέσεις και πάρα πολύς κόσμος. Δεν θα έπρεπε να είμαι μόνο εγώ το θέμα, αλλά νομίζω ότι πολλοί καλλιτέχνες, δεν υπάρχουν τόσες δουλειές για να τους καλύψουν όλες».

Επιπλέον, επιβεβαίωσε ότι επικοινώνησαν μαζί του από το ΣΕΗ και από το Σπίτι του Ηθοποιού. Σε άλλο σημείο, ανέφερε ότι δεν έχει διατηρήσει κάποια σχέση με πρώην συνεργάτη του από κάποια θεατρική παράσταση.

«Βλέπω ότι τα πράγματα αλλάζουν συνέχεια, μέρα με τη μέρα, και όσο μου δίνεται το βήμα να επικοινωνήσω με τον κόσμο τόσο αυξάνονται οι άνθρωποι που με πλησιάζουν» σχολίασε ο Γιώργος Λαμπάτος και αποκάλυψε ότι παίζει επίσης μουσική και κλασική κιθάρα και θα μπορούσε να εργαστεί στον χώρο αυτό.

Σε ερώτηση για το αν έχει σκεφτεί να αλλάξει επαγγελματικό προσανατολισμό, ο Γιώργος Λαμπάτος: «Έκανα ότι δεν το έχω σκεφτεί, αλλά τώρα τελευταία άρχισα να το σκέφτομαι. Δεν γίνεται άλλο. Πρέπει να υπάρχει μια δουλειά, έφτασα και εγώ σε αυτό το σημείο ότι θα περάσω αυτή τη δυσκολία, γιατί είναι μια ψυχολογική δυσκολία».

Έπειτα, πρόσθεσε: «Την έχω κάνει την αυτοκριτική μου και πραγματικά φταίω και εγώ για κάποια πράγματα. Αλλά την έχω κάνει όμως. Έχω δει τα λάθη που έχω κάνει εγώ, που ίσως δεν έχω πάει τόσο σε γραφεία παραγωγής, να κινηθώ κτλ. γιατί και εμένα όσο είμαι έξω από τη δουλειά η ψυχολογία μου πέφτει, δεν είναι εύκολο να βρω ψυχολογία να πάω και να βρω και να κάνω δημόσιες σχέσεις. Δεν χτύπησα 5 πόρτες παραπάνω, γιατί ίσως αν είχα πάει σε κάποια γραφεία να με είχαν πάρει».

Και τόνισε σε άλλο σημείο: «Ζητάω δουλειά και όχι ελεημοσύνη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο τέλος, ο Γιώργος Λαμπάτος ολοκλήρωσε: «Δεν είναι ότι δεν έχω να φάω, περισσότερο μια δουλειά θ χρειαζόταν, θα άλλαζε όλη την κατάσταση. Δεν χρειάζομαι περαιτέρω βοήθεια. Ήδη ο κόσμος έχει σπεύσει και με βοηθάει, γίνεται χαμός, φαγητά μου φέρνουν, λάδια, διάφορα πράγματα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.