ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γνωστός τράπερ ξυλοκοπήθηκε άγρια από «crew» αντιπάλου σε δημόσια θέα

Δέχθηκε επίθεση έξω από σινεμά στο οποίο είχε πάει με την φίλη του.

Γνωστός τράπερ ξυλοκοπήθηκε άγρια από «crew» αντιπάλου σε δημόσια θέα

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε γνωστός τράπερ, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από το crew αντίπαλου τράπερ, έξω από σινεμά στο οποίο είχε πάει με την φίλη του.

Σε βίντεο ο τράπερ τρώει αλύπητο ξύλο και σύμφωνα με την εκπομπή, το περιστατικό έγινε μπροστά στα μάτια πολλών θαμώνων του σινεμά.

Ο τράπερ με τη σύντροφό του αφού είδαν την ταινία, δέχτηκαν επίθεση από μία ομάδα οκτώ ατόμων. Η εν λόγω ομάδα είναι υποστηρικτές άλλου τράπερ, ο οποίος μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν ήταν στα… πέριξ και παρακολουθούσε τον ξυλοδαρμό.

Ο τράπερ δέχτηκε σκληρή επίθεση, και εκτός από τα χτυπήματα, δέχτηκε και ύβρεις. Την ώρα της επίθεσης, η φίλη του φώναζε από φόβο, ενώ στο τέλος, η ομάδα του έβγαλε τα ρούχα για να τον εξευτελίσει.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε ακούγονται οι δράστες να του λένε, αφού τον έχουν πιάσει κι έχουν αρχίσει να τον δέρνουν «τι θα κάνεις τώρα μωρή πουτ…», ενώ ακούγεται η κοπέλα του να ουρλιάζει και την απειλούν κι αυτή να σκάσει για να μην φάει ξύλο.

Στη συνέχεια, τον ξεγυμνώνουν και φωνάζουν «να ο κ… του, θα τον σκίσω».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.