GNTM: Όταν «χώνουν» στα μάτια μας (ευτυχώς μόνο σε αυτά για την ώρα) ότι ένας trans θέλει να κόψει…

Εκεί στο Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο, όλα καλά;

GNTM: Όταν «χώνουν» στα μάτια μας (ευτυχώς μόνο σε αυτά για την ώρα) ότι ένας trans θέλει να κόψει…

(Ανανέωση – Αρχικό δημοσίευνα 14.52): Η trash ελληνική τηλεόραση στα καλύτερά της: Τι έλειπε από την μέση ελληνική οικογένεια σήμερα; Κατά τους υπεύθυνους της εκπομπής GNTM του Star τους λείπουν τα τρανσέξουαλ «μοντέλα» που δεν έχουν κάνει ακόμα «φυλλομετάβαση» και τα «καλαμπαλίκια» τους, που έλεγαν και οι παλαιότεροι, φουσκώνουν μέσα από τα ολόσωμα σέξι -που λέει ο λόγος- μαγιό τους.

Και η Βίκυ Καγιά και τα λοιπά μέλη της επιτροπής φυσικά να τον/την/το αποθεώνουν: «Είσαι τρομερή, είσαι η μόδα, όλοι πρέπει να σου μοιάσουν» κλπ!

Επίσης «λείπουν» από την μέση ελληνική οικογένεια Ουκρανές «πρόσφυγες πολέμου» που έφυγαν από την χώρα τους για να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα: Κλείσιμο σπιτιών (στην Βρετανία έχει γίνει μόδα, γιατί δεν ήξεραν τα έπη της ελληνικής επαρχίας στις δεκαετίες ’90 και ’00), επισκέψεις (στη αργκό λέγονται αλλιώς οι «επισκέψεις») και «να περάσουν το δικό τους μήνυμα κατά του πολέμου».

Άντε και του χρόνου, παιδόφιλοι και κτηνοβάτες να πάνε ως υποψήφιοι. Απ’όλα έχει ο μπαξές…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.