ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Γωγώ Τσαμπά: «Με έχει φλερτάρει αγόρι της φίλης μου – Του είπα όμως “όχι”»

«Για έναν ερώτα έφυγα και πήγα 700 χιλιόμετρα να τον δω»

Γωγώ Τσαμπά: «Με έχει φλερτάρει αγόρι της φίλης μου – Του είπα όμως “όχι”»

Συνέντευξη παρέθεσε η τραγουδίστρια Γωγώ Τσαμπά, η οποία αναφέρθηκε στην απόφασή της να ασχοληθεί με το τραγούδι, τις αντιδράσεις της οικογένειάς της αλλά και ακραία περιστατικά που της έχουν συμβεί σε διάφορα πανηγύρια που πηγαίνει και τραγουδάει.

«Πήγα στους γονείς μου και είπα εγώ θα κάνω αυτή την δουλειά, ο πατέρας μου είπε “αν έχεις γερό στομάχι και υπομονή κάντο”», ανέφερε αρχικά η Γωγώ Τσαμπά.

Σε ερώτηση για τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού, η τραγουδίστρια ανέφερε: «Είχε ανέβει στη σκηνή κάποιος και έκανε push ups την ώρα που τραγουδούσα με το ένα χέρι και το ένα πόδι. Σε ένα πανήγυρι όπως χόρευε κάποιος, του έφυγε το παπούτσι και το πρόλαβα στο τσακ μην με χτυπήσει. Λέω “τι είν’αυτό πουλί;” Συμβαίνει ακόμα να πίνουν ποτό από το παπούτσι μου, την πρώτη φορά ντράπηκα. Η μεγάλη σχέση μου ήταν με θαυμαστή μου. Μπορώ πλέον να ξεχωρίσω ποιος θέλει την Γωγώ Τσαμπά και ποιος την Γεωργία».

«Για έναν ερώτα έφυγα και πήγα 700 χιλιόμετρα να τον δω και να ξαναγυρίσω να πάω στην δουλειά. Για τον εθισμό με το αλκοόλ με βοήθησε το μέσα μου να τον ξεπεράσω», αποκάλυψε η τραγουδίστρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Από ζήλεια είπα “φεύγω μην με ξαναπάρεις τηλέφωνο”. Με έχει φλερτάρει το αγόρι φίλης μου, της το είπα όμως. Για τα μάτια μου δέχομαι τα πιο κολακευτικά σχόλια. Ο σύντροφός μου δεν αντέχει σε εμένα την μουρμούρα μου», δήλωσε στο τέλος η Γωγώ Τσαμπά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.