ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Good Job Nicky για τον Γ.Πάριο: «Με τον πατέρα μου έχουμε μια υγιέστατη κόντρα – Η μητέρα μου είναι η κολλητούλα μου»

«Θεωρώ ότι είναι πιο σημαντικό να φάω τα μούτρα μου από το να μην τα φάω»

Good Job Nicky για τον Γ.Πάριο: «Με τον πατέρα μου έχουμε μια υγιέστατη κόντρα – Η μητέρα μου είναι η κολλητούλα μου»

Ο Good Job Nicky παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και αναφέρθηκε στους γονείς του αλλά και στη «καλλιτεχνική» σχέση του με τον Γιάννη Πάριο.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» κι είπε αρχικά: «Δεν θα έλεγα ότι είμαι μαμάκιας. Η μητέρα μου είναι η κολλητούλα μου. Πραγματικά, είναι ο καλύτερός μου φίλος. Δεν υπάρχει ένα πράγμα που δεν ξέρει για εμένα, είναι απίστευτο. Είναι πάρα πολύ ανεκτική η μητέρα μου».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι είναι πιο σημαντικό να φάω τα μούτρα μου από το να μην τα φάω. Οφείλω να ζήσω μια εμπειρία, που ίσως η μητέρα μου με έχει προειδοποιήσει για αυτό. Με τον πατέρα μου, έχουμε μια υγιέστατη κόντρα, αλλά πάντα είχαμε κι αγάπη. Κάνουμε ωραίες, εποικοδομητικές συζητήσεις με περισσότερη ουσία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, ανέφερε: «Χίλιες φορές να σου μιλήσω για τη Σοφία και τον Γιάννη, για τους γονείς μου. Εγώ αναγνωρίζω τη μαμά και τον μπαμπά μου, όχι την Αλιμπέρτη και τον Πάριο. Τι μοντελάρα, τι ηθοποιάρα και τι τραγουδιστής. Βλέπω τη μάνα μου που με έχει κάνει άνθρωπο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.