ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Good Job Nicky: «Κανείς δεν είναι καλός Χριστιανός – Yπάρχει φως και σκοτάδι στη ζωή»

«Ευχαριστώ τον Θεό και οτιδήποτε άλλη δύναμη υπάρχει εκεί έξω»

Good Job Nicky: «Κανείς δεν είναι καλός Χριστιανός – Yπάρχει φως και σκοτάδι στη ζωή»

O γνωστός τραγουδιστής και γιος της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου, Good Job Nicky, παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για ζητήματα ηθικής αλλά και για τη σχέση του με τη θρησκεία. 

Πιο συγκεκριμένα, σημείωσε χαρακτηριστικά πως «υπάρχει φως και σκοτάδι στη ζωή και νιώθω ότι είναι απαραίτητα και τα δύο. Αλλιώς τι κάνουμε εδώ, τι αντιμετωπίζουμε; Προσωπικά παραπατάω ασταμάτητα θέλω να πιστεύω και νομίζω ότι και αυτό είναι απαραίτητο έτσι ώστε να μπορώ να διαχωρίζω και να ξεχωρίζω. Νιώθω ότι όλοι μας πρέπει να ακροβατούμε σε αυτό το σκοινί, τι είναι σωστό και τι όχι ουσιαστικά, αλλά εξαρτάται και από το τι είναι σωστό και τι όχι. Δηλαδή ποια είναι η πυξίδα; Οι παράγοντες ποιοι είναι; Τι είναι δηλαδή ηθικό; Υπάρχει μια έκφραση στο που λέει πως αυτό που είναι χαοτικό στο μυρμήγκι είναι νορμάλ για την αράχνη. Μέσα από ένα τραγούδι μου αυτό ουσιαστικά προσπαθώ να εξερευνήσω».

«Είμαι ευγνώμων για την υγεία στη ζωή και για το γεγονός ότι, ακόμα και όταν κολλάω, ξεκολλάω δημιουργικά. Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό το πράγμα αλλά φεύγει και έρχεται, είναι απίθανο. Βουλιάζεις δηλαδή στο γεγονός ότι δεν μπορείς να δημιουργήσεις σαν άνθρωπος που η ταυτότητα σου είναι η δημιουργία. Κάπως όμως ξαναέρχεται, κάπως με ξαναβρίσκει και είμαι πολύ ευγνώμων για αυτό. Ευχαριστώ τον Θεό και οτιδήποτε άλλη δύναμη υπάρχει εκεί έξω».

Α.Ν: Πιστεύεις;

G.N: Πιστεύω, ναι.

Α.Ν: Σαν καλός χριστιανός; Κεράκι, εκκλησία;

G.N: Κανείς δεν είναι καλός χριστιανός.

Α.Ν: Εγώ το λέω «αδέξιος Χριστιανός» που κάνουμε αυτά τα πράγματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

G.N: Η πιο Χριστιανική στιγμή που έχει ο άνθρωπος είναι στο αεροπλάνο, άμα κουνήσει λίγο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.