
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Δώρα Παντέλη, η οποία ετοιμάζεται να γίνει μητέρα για πρώτη φορά.
Η γνωστή αθλητικογράφος, που διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της, αποκάλυψε πως η εγκυμοσύνη ήρθε πιο εύκολα απ’ όσο φανταζόταν.
Η ίδια δεν έκρυψε τους προβληματισμούς της για το νέο ρόλο της ζωής της, δηλώνοντας πως την απασχολεί έντονα το πώς θα είναι ως μητέρα. Παράλληλα, τόνισε τη στήριξη που λαμβάνει καθημερινά από τον σύζυγό της, με τον οποίο παντρεύτηκαν πέρυσι.
Αναφερόμενη στη σχέση τους, ανέφερε πως, παρότι γνωρίζονταν εδώ και δέκα χρόνια, επανενώθηκαν την κατάλληλη στιγμή.
«Είχα πρόβλημα με τον θυρεοειδή μου και δεν το ήξερα. Παίρνω χάπι. Μου έλεγε ο γιατρός να προσέχω τους τρεις πρώτους μήνες, ήμουν και φοβισμένη. Δεν περίμενα ότι θα μείνω έγκυος τόσο εύκολα στα 38. Έμεινα με την πρώτη προσπάθεια. Αλλά πρέπει να προσέχω, δεν είμαι 30. Τώρα που είμαι στον 8ο πρέπει να έχω πάρει στρογγυλά 10 κιλά. Μπορώ να τα κουμαντάρω».
«Έχω ανησυχία για το τι μανούλα θα είμαι. Είναι δύσκολα διαχειρίσιμο, ειδικά όταν θες να συνεχίσεις να κάνεις και τη δουλειά σου. Ονειρευόμουν τη ζωή μου μόνη μου, δεν είχα σκεφτεί ότι θα κλειστώ κάπου. Τώρα στενεύουν τα περιθώρια, πρώτο καλοκαίρι χωρίς διακοπές, κλπ, αλλά έρχεται πάλι το θέμα του συντρόφου. Είναι πολύ υποστηρικτικός, βοηθάει πάρα πολύ και το χρειάζομαι αυτό. Ξέρω ότι αν δεν είμαι χαρούμενη δεν θα είναι ούτε το παιδί μου ούτε ο άντρας μου. Έχω άγχος αλλά πιστεύω με την βοήθεια του Τζον όλα θα πάνε καλά».
Αναφερόμενη στον σύζυγό της είπε: «Τον είχα γνωρίσει πριν 10 χρόνια, αλλά όλα είναι θέμα timing. Νομίζω ότι επανήλθε στη ζωή μου την κατάλληλη στιγμή. Ήμασταν φίλοι, μου έστελνε μηνύματα κατά καιρούς. Τώρα κλείνουμε ένα χρόνο. Μέσα σε ένα χρόνο έχουμε παντρευτεί και περιμένουμε το παιδάκι μας. Έχουν συμβεί πολλά. Ήμουν κι εγώ σε μία πίεση ότι “θα μείνεις στο ράφι”, “να κάνεις ένα παιδί”, όλα αυτά τα στερεότυπα… Για όσους απογοητεύονται ότι δεν θα συμβεί ποτέ αυτό… Είχα απογοητευτεί από τις σχέσεις και πόσο εύκολα οι άνθρωποι παρατάνε καταστάσεις και πάνε στο επόμενο, αλλά όταν επανήλθε ο Τζον στη ζωή μου, πήρα μάθημα ότι όταν νιώθεις ασφάλεια μπορείς να κάνεις τα πάντα. Το μόνο που χρειαζόμαστε εμείς οι γυναίκες είναι ασφάλεια».
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.