ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

H Μαίρη Βιτινάρος έβαλε το μαγιό της και απολαμβάνει τα μπάνια της στο Λιμένι (φώτο)

Με αναπνευστήρα και μπικίνι η πρώην coach του GNTM

H Μαίρη Βιτινάρος έβαλε το μαγιό της και απολαμβάνει τα μπάνια της στο Λιμένι (φώτο)

Η Μαίρη Βιτινάρος ξεκίνησε τις καλοκαιρινές τις διακοπές από τη Μάνη και συγκεκριμένα το Λιμένι.

Η  Ελληνοαυστραλή, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τον ρόλο της coach στο GNTM, ήρθε στη χώρα μας από το εξωτερικό, όπου εργάζεται ως μοντέλο, για τις ανάγκες του ριάλιτι μόδας και αποφάσισε να μείνει λίγο παραπάνω.

Αυτές τις ημέρες απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα του πανέμορφου παραθαλάσσιου χωριού στη Μάνη και μοιράζεται τις ξέγνοιαστες στιγμές της με τους περισσότερους από 149.000 ακολούθους της στο Instagram.

Η ξανθιά καλλονή, με το καλλίγραμμο κορμί και τα γαλαζοπράσινα μάτια, φόρεσε το μαύρο μπικίνι της, πήρε τη μάσκα και τον αναπνευστήρα της και βούτηξε στα νερά. Χαμογελαστή πόζαρε στον φακό, τόσο τη στιγμή που έκανε το μπάνιο της, όσο και την ώρα που έκανε βόλτα στο χωριό, δείχνοντας ξετρελαμένη με τις ομορφιές της περιοχής.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, έγραψε: «Μου αρέσει εδώ» και τα likes έπεσαν «βροχή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.