Α.Χερντ και Τ.Ντεπ βρέθηκαν αρκετά κοντά χθες

Η Άμπερ Χερντ έκανε ένα βήμα πίσω, ενώ είχε και μια φοβισμένη έκφραση στο πρόσωπό της, όταν την πλησίασε χθες ο Τζόνι Ντεπ. 

Το περιστατικό σημειώθηκε κατά το διάλειμμα της πολύκροτης δίκης, όπου η ηθοποιός κατέθεσε για δεύτερη μέρα, όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την κακοποίηση την οποία ισχυρίζεται ότι υπέστη από τον Τζόνι Ντεπ.

Η Χερντ μοιράστηκε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη σεξουαλική βία που ισχυρίζεται ότι υπέστη στα χέρια του Τζόνι Ντεπ. Αφού περιέγραψε στο δικαστήριο, τρέμοντας και κλαίγοντας, πώς ο 58χρονος «τη χτύπησε, την απείλησε και τη βίασε με ένα μπουκάλι», η δικαστής της πολύκροτης υπόθεσης έδωσε εντολή για ένα ολιγόλεπτο διάλειμμα.

Την ώρα που είχε κατέβει η 36χρονη από το εδώλιο, ο Ντεπ, που είναι σχεδόν τυφλός από το αριστερό μάτι και έχει περιορισμένη όραση από το δεξί, άρχισε να κινείται προς τη μεριά της Χερντ. Όπως μπορεί να δει κανείς στο βίντεο, εκείνη τη στιγμή παραλίγο να υπάρξει οπτική επαφή ανάμεσα στους δύο πρώην εραστές και νυν αντίδικους, κάτι που ο Ντεπ απέφευγε επιμελώς κατά τη χθεσινή κατάθεση της πρώην αγαπημένης του, κρατώντας χαμηλωμένο το κεφάλι και κρατώντας συνεχώς σημειώσεις…

Η Χερντ, με μια φοβισμένη έκφραση στο πρόσωπό της, έκανε ένα βήμα πίσω από τον πρώην της, προτού ένας υπάλληλος του δικαστηρίου βάλει το χέρι του στο στήθος του Ντεπ για να τον κατευθύνει προς την άλλη πλευρά. Ο σταρ των «Πειρατών της Καραϊβικής» ανασήκωσε τους ώμους του αδιάφορα και γύρισε την πλάτη του στην Χερντ, καθώς μια άλλη υπάλληλος τη συνόδευε στη θέση της.

Σύμφωνα με τη New York Post, μετά την «παρολίγο συνάντηση», ο Ντεπ βγήκε έξω για τσιγάρο, ενώ η Χερντ παρέμεινε στη θέση της καθ’ όλη τη διάρκεια του 15λεπτου διαλείμματος.

Κατά τη χθεσινή κατάθεσή της, η 36χρονη περιέγραψε έναν έντονο καυγά που είχε το ζευγάρι τον Μάρτιο του 2015, την περίοδο που διέμεναν στην Αυστραλία και ο Ντεπ γύριζε την πέμπτη ταινία των «Πειρατών της Καραϊβικής».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη δραματική αφήγησή της, η Χερντ υποστήριξε ότι αφού τσακώθηκαν με τον Ντεπ για το γεγονός ότι έπινε πολύ, κείνος κράτησε ένα σπασμένο μπουκάλι κοντά στο πρόσωπό της και απείλησε να την κόψει. Στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι της έσκισε τα ρούχα και τη βίασε με ένα μπουκάλι, ενώ απειλούσε να τη σκοτώσει.