ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Άννα Βίσση τραγούδησε το «Άστην να λέει» στη μνήμη του Βασίλη Καρρά – «Αποχαιρετούμε τον τεράστιο αυτόν τραγουδιστή»

Τη στιγμή που η ορχήστρα άρχισε να παίζει το τραγούδι, στην οθόνη πίσω από την Άννα Βίσση εμφανίστηκε η φωτογραφία του Βασίλη Καρρά

Η Άννα Βίσση τραγούδησε το «Άστην να λέει» στη μνήμη του Βασίλη Καρρά – «Αποχαιρετούμε τον τεράστιο αυτόν τραγουδιστή»

Με τον δικό της μοναδικό τρόπο αποχαιρέτισε η Άννα Βίσση τον Βασίλη Καρρά.

Ανήμερα των Χριστουγέννων, μόλις ένα 24ωρο αφού ο Βασίλης Καρράς έφυγε από τη ζωή, η Άννα Βίσση θέλησε να τον τιμήσει ερμηνεύοντας ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια του: το «Άστην να λέει».

Τη στιγμή που η ορχήστρα άρχισε να παίζει το τραγούδι, στην οθόνη πίσω από την Άννα Βίσση εμφανίστηκε η φωτογραφία του Βασίλη Καρρά.

Ο κόσμος άρχισε να τραγουδά μαζί με την ερμηνεύτρια το τραγούδι και λίγο πριν το τέλος, η Άννα Βίσση στράφηκε στη φωτογραφία.

«Αποχαιρετούμε τον τεράστιο αυτόν λαϊκό μας τραγουδιστή με ένα χειροκρότημα» είπε και το κοινό έκανε ό,τι ζήτησε στη μνήμη του Βασίλη Καρρά.

Άννα Βίσση και Βασίλης Καρράς είχαν συνεργαστεί στη δεκαετία του ’80 σε νυχτερινό κέντρο στη Θεσσαλονίκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.