ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Η απάντηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο σχόλιο για τις ορμόνες της εγκυμοσύνης της

Απάντησε μέσω Instagram στο σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τις ορμόνες της

Η απάντηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο σχόλιο για τις ορμόνες της εγκυμοσύνης της

Την απάντησή της έδωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στη Σταματίνα Τσιμτσιλή σχετικά με το σχόλιο που έκανε για τις ορμόνες της.

«Τι μπαίνεις στη διαδικασία να βγάλεις τους σκελετούς από τη ντουλάπα του παρελθόντος; Αν έχεις τις ορμόνες σου ζήτα από τον Βασίλη να σου φέρει ένα γαλακτομπούρεκο», είπε η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής «Happy Day».

Θέλοντας να απαντήσει στο σχόλιο αυτό, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανάρτησε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Τόνισε μάλιστα, πως «είναι κρίμα να περνάει κανείς τέτοια μηνύματα για μια γυναίκα» και να αποδίδει κάθε της πράξη στις ορμόνες της εγκυμοσύνης.

«Είναι κρίμα να περνάμε τέτοια μηνύματα στον κόσμο για μια γυναίκα, η οποία βρίσκεται σε μια ευαίσθητη περίοδο της ζωής της, που κάνει μία τόσο μεγάλη προσπάθεια να γεννήσει ένα γερό παιδάκι. Την ίδια ώρα που άλλες γυναίκες παλεύουν για να ζήσουν το θαύμα της μητρότητας, θα ήθελα να τους ευχηθώ καλή δύναμη, δεν είναι ένας εύκολος δρόμος για πολλές από εμάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτό με τις γυναικείες ορμόνες και να υπάρξει αληθινή αλληλεγγύη και από τις γυναίκες αλλά και από τους άντρες», έγραψε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.