ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση της δισκογραφικής εταιρείας του Β.Καρρά – «Πιστεύαμε στο θαύμα που δυστυχώς δεν έπιασε»

«Τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του»

Η αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση της δισκογραφικής εταιρείας του Β.Καρρά – «Πιστεύαμε στο θαύμα που δυστυχώς δεν έπιασε»

Ο Βασίλης Καρράς άφησε την τελευταία του πνοή την παραμονή των Χριστουγέννων και βύθισε στο πένθος την οικογένειά του, τον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά και τους χιλιάδες θαυμαστές του.

Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή λίγο μετά τις 5:00 απόγευμα της Κυριακής (24/12), ενώ νοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη. Ο Βασίλης Καρράς νοσούσε από κορονοϊό, ενώ έδινε για ενάμιση περίπου χρόνο μάχη με τον καρκίνο.

Η δισκογραφική εταιρεία του Βασίλη Καρρά, τον αποχαιρέτησε μέσα από την επίσημη σελίδα της στο Facebook, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως το θαύμα που όλοι πίστευαν δυστυχώς δεν έπιασε.

Η ανακοίνωση της Minos EMI

«Με μεγάλη και βαθειά λύπη αποχαιρετούμε τον Βασίλη Καρρά, τον δικό μας Βασίλη, τον άρχοντα του λαϊκού μας τραγουδιού. Αυθεντικός, απλός, αληθινός, στενός συνεργάτης επι δεκαετίες και γνήσιος λαϊκός ο Βασίλης Καρράς θα μας λείψει, αλλά θα είναι πάντα εδώ, στις καρδιές μας και στα τραγούδια του που θα τραγουδιούνται πάντα. Πιστεύαμε όλοι στο θαύμα των ημέρων που δυστυχώς δεν έπιασε… Τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Minos EMI.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.