
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, σε βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram (19/3/2026), μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τις ατυχίες των τελευταίων πέντε ημερών, καθώς, όπως αναφέρει, χτύπησε στο πόδι και στο κεφάλι, ενώ παραμορφώθηκε έπειτα από αλλεργικό σοκ.
«Είχα μια πάρα πολύ άσχημη μέρα σήμερα και ξεκίνησε από το ξημέρωμα. Τέλος πάντων, πριν λίγο μπήκα σπίτι και κατέληξα σε ένα συμπέρασμα.
Δεν έχω καθόλου προσωπικό χρόνο για μένα, να πάω να κάνω γυμναστική, να πάω να κάνω κάτι εξετάσεις που θέλω, όλο το αναβάλλω, όλο λέω αύριο και αύριο, βάζω προτεραιότητα τη δουλειά, βάζω προτεραιότητα όλους τους υπόλοιπους και δεν βάζω προτεραιότητα, στο τέλος της μέρας, εμένα.
Γενικότερα, είμαι ένας πολύ θετικός άνθρωπος, αλλά σήμερα ήταν μια άσχημη μέρα, μια δύσκολη μέρα.
Νιώθω ότι πέρασε μια βδομάδα σε λιγότερο από 24 ώρες. Κάπου ήθελα να πω κι εγώ τον πόνο μου», ανέφερε στο story που ανέβασε στο Instagram η Δήμητρα Αλεξανδράκη.
«Μέσα σε 5 μέρες χτύπησα το πόδι μου άσχημα, χτύπησα το κεφάλι μου, έπαθα αλλεργικό σοκ, που δεν έχω καμία αλλεργία και παραμορφώθηκα. Δεν ξέρω αν θα ξημερώσω», πρόσθεσε κάτω από την ανάρτησή της η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Πριν από λίγο καιρό είχε μιλήσει και για μία ακόμα δυσάρεστη περιπέτεια που είχε σε νεαρή ηλικία.
«Είχα ένα τροχαίο στα 16 μου, οδηγούσα μηχανάκι. Είχα ένα αστράκι, εξατμισούλες, αυτά, πένα όλα. Τα είχα καψούρα τα μηχανάκια, δεν μεγάλωνα σαν κορίτσι. Αυτό – αν θέλεις – ήταν η άμυνά μου προς τα έξω. Είχα πάει να κάνω μια δουλειά του πατέρα μου, που είχε ένα γραφείο στην Αθήνα.
Πήγαινα στη Θηβών. Μετά τον Άγιο Αντώνιο υπήρχε μια μάντρα με αυτοκίνητα πολύ γνωστή. Κι ενώ πηγαίνω κανονικά στον δρόμο μου, βγαίνει η γυναίκα του μαντρά και κάνει αναστροφή και με πήρε. Βγήκε ο χάρος και με πήρε παγανιά.
Σερνόταν το μηχανάκι αφού με χτυπάει πάνω στο πόδι μου. Έχω ακόμα τα σημάδια από τότε και έναν χαλασμένο αστράγαλο. Κόπηκαν μέσα τα νεύρα όλα, κάκωση μαλακών μορίων, οι γιατροί έπαθαν σοκ που δεν έσπασε ο αστράγαλος», είχε εξομολογηθεί πρόσφατα η Δήμητρα Αλεξανδράκη.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.