ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!

Η Ε.Δρούτσα κατακεραύνωσε τη Μ.Σάττι: «Τα κάνει όλα για τα λεφτά – Είναι τάπα η κοπέλα»

Η στιχουργός μίλησε για κοροϊδία και τόνισε ότι κανένας δεν μπορεί να πάρει την τραγουδίστρια στα σοβαρά

Η Ε.Δρούτσα κατακεραύνωσε τη Μ.Σάττι: «Τα κάνει όλα για τα λεφτά – Είναι τάπα η κοπέλα»

Η Εύη Δρούτσα εξαπέλυσε εκ νέου επίθεση στη Μαρίνα Σάττι, με αφορμή τη στάση της την ώρα της συνέντευξης Τύπου της εκπροσώπου του Ισραήλ στη Eurovision αλλά και το νέο της μουσικό άλμπουμ.

Πιο συγκεκριμένα, επικεντρώθηκε σε ένα τραγούδι στο οποίο η ίδια ακούγεται να λέει: «Τι να πούνε τώρα, χορεύει όλη η χώρα, τους ρώτησα αν στο χωριό τους είχαν ρεγκετόν».

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» η γνωστή στιχουργός κατακεραύνωσε τη Μαρίνα Σάττι υποστηρίζοντας ότι τα κάνει όλα τα χρήματα και ότι κανένας δεν μπορεί να την πάρει στα σοβαρά: «Με αυτά που κάνει η Σάττι, τα κάνει για να βγάλει λεφτά, γιατί έχει βγάλει πάρα πολλά λεφτά απ’ αυτά. Δεν νομίζω ότι είναι ένας άνθρωπος που μπορείς να τον πάρεις στα σοβαρά».

Μάλιστα η Ε. Δρούτσα σχολίασε με αφορμή τον στίχο… «τα, τα, τα»: «Έπρεπε ήδη να την έχουν φάει την κοπέλα. Εγώ θέλω να ακούσω την καλή φωνή και με τέτοια τραγούδια δεν την άκουσα».

Η ίδια αναφερόμενη στο ειρωνικό σχόλιο της Σάττι στο νέο της τραγούδι, ότι «μας πήγε τάπα», η Ε. Δρούτσα δήλωσε: «Ένα σωστό πράγμα είπε. Είπε “τάπα”. Είναι τάπα η κοπέλα»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η στιχουργός μίλησε μεταξύ άλλων για κοροϊδία: «Δεν ξέρουν όλοι από μουσική. Τα παιδάκια πάνε να γελάσουν με αυτό και η Σάττι βγάζει λεφτά από αυτά και καλά κάνει. Είναι ντροπή να ακούμε αυτά τα πράγματα. Να βγαίνει και να κοροϊδεύει τον κόσμο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.