
Η Ελένη Φουρέιρα, το βράδυ του Σαββάτου (22/11) έκανε πρεμιέρα σε γνωστό κλαμπ της Αθήνας και κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της χόρεψε pole dancing με δερμάτινο σορτσάκι.
Αφού ανέβηκε στη σκηνή, συνοδευόμενη από χορευτές, για να ερμηνεύσει γνωστές επιτυχίες της αλλά και κομμάτια από το νέο της άλμπουμ, η τραγουδίστρια έκανε pole dancing εκπλήσσοντας και εντυπωσιάζοντας τους θαυμαστές της.
Σε βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media και αναδημοσίευσε και η ίδια η Ελένη Φουρέιρα, φαίνεται να χορεύει, φορώντας ένα μαύρο, δερμάτινο σορτσάκι, ένα τοπ στο ίδιο ύφος και μαύρες ψηλοτάκουνες μπότες.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.