ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Ε.Βαλαβάνη για τις δηλώσεις της Ε.Βιτάλη για τις «γλάστρες»: «Έχουμε καταντήσει να είναι της μόδας η αγένεια»

«Έχεις την άποψή σου, μπορείς να την πεις, αλλά με ευγένεια»

Η Ε.Βαλαβάνη για τις δηλώσεις της Ε.Βιτάλη για τις «γλάστρες»: «Έχουμε καταντήσει να είναι της μόδας η αγένεια»

Η Ελένη Βιτάλη παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και χαρακτήρισε «γλάστρες» τις κοπέλες που βρίσκονται σε πάνελ εκπομπών. Πιο συγκεκριμένα είπε: «Αναρωτιέμαι, βλέποντας κάποιες κοπέλες σε πάνελ, γιατί πήγαν σχολείο, για να πάνε εκεί να κάνουν τις γλάστρες;».

Η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» συνάντησε την δημοσιογράφο Ευρυδίκη Βαλαβάνη έξω από τα στούντιο του Mega και ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για την τοποθέτηση της Ελένης Βιτάλη.

«Δεν μου αρέσει, πλέον έχουμε καταντήσει να είναι της μόδας η αγένεια. Πρέπει κάπου να σταματήσει όλο αυτό. Έχεις την άποψή σου, μπορείς να την πεις, αλλά με ευγένεια» απάντησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στην σχετική ερώτηση.

Σε ότι αφορά στα επαγγελματικά της θέματα, η δημοσιογράφος σχολίασε πως: «Δεν έχω κάνει συζητήσεις για την επόμενη σεζόν, είναι πολύ νωρίς. Περνάω πολύ καλά σε αυτή την εκπομπή και θα ήθελα να συνεχίσω».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.