Η έκπληξη του Mente Fuerte στη Μαρία Σολωμού για τα γενέθλιά της (βίντεο)

Της ευχήθηκε με μοναδικό τρόπο

Η έκπληξη του Mente Fuerte στη Μαρία Σολωμού για τα γενέθλιά της (βίντεο)

Με μια υπέροχη έκπληξη επί σκηνής, ευχήθηκε στη Μαρία Σολωμού που είχε τα γενέθλιά της, ο Mente Fuerte.

Ο δημοφιλής τράπερ τραγούδησε το βράδυ της Παρασκευής στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του ΟΑΚΑ, με χιλιάδες άτομα να δίνουν το «παρών» και να διασκεδάζουν, χορεύοντας και τραγουδώντας με τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες.

Όταν, όμως, ο Μente Fuerte ανέβηκε στη σκηνή, μαζί του ανέβασε και τη Μαρία Σολωμού, στην οποία και τραγούδησε τα «χρόνια πολλά» μαζί με όλο το κοινό που βρισκόταν εκεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ηθοποιός παρακολουθούσε συγκινημένη όλα όσα συνέβαιναν και φαινόταν πολύ χαρούμενη για αυτή την υπέροχη έκπληξη που της ετοίμασε ο αγαπημένος της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.