
Η Ελένη Ράντου ήταν καλεσμένη το βράδυ της Δευτέρας (27/10) σε τηλεοπτική εκπομπή, όπου μέσα σε όλα, εξέφρασε τους φόβους της για την Τεχνητή Νοημοσύνη.
Η ίδια αποκάλυψε πως το ChatGPT έχει αποτελέσει για εκείνη ένα πολύτιμο εργαλείο, βοηθώντας τη σε διάφορες στιγμές της καθημερινότητάς της.
«Βέβαια και χρησιμοποιώ το ChatGPT. Μου έχει φτιάξει κάτι επιστολές σε ξένες γλώσσες που με έχει σώσει.
Αλλά μπορεί κάποιο διεστραμμένο μυαλό να σκεφτεί άλλους τρόπους χρησιμοποίησης και αυτό με τρομάζει.
Με τρομάζει η χρήση από τους ανθρώπους», είπε αρχικά η Ελένη Ράντου.
«Έχω ρωτήσει το ChatGPT για μένα και είχε τέτοια εικόνα που ούτε εγώ δεν την έχω», ανέφερε με χιούμορ στη συνέχεια, η γνωστή ηθοποιός.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.