ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Έλσα Τόλη κατεβαίνει στην πολιτική – «Έχω κάνει γυμνή φωτογράφιση – Δεν ήταν ταμπού στην εποχή μας»

«Μου λείπει η τηλεόραση, είναι καψούρα»

Η Έλσα Τόλη κατεβαίνει στην πολιτική – «Έχω κάνει γυμνή φωτογράφιση – Δεν ήταν ταμπού στην εποχή μας»

Η Έλσα Τόλη, μοντέλο και παρουσιάστρια, κατεβαίνει στην πολιτική και παρέθεσε συνέντευξη στην οποία αναφέρθηκε στην καριέρα της, αλλά και στην προσωπική της ζωή. 

«Μου λείπει η τηλεόραση, είναι καψούρα. Είχα τηλεοπτικές προτάσεις αλλά όχι για το επίπεδο που με άφησα και δεν άξιζαν. Η ζωή μου παλιότερα ήταν ‘στα μανταλάκια’ υπήρχε πολύ ‘κίτρινος Τύπος», είπε αρχικά σε ερώτηση για το αν θέλει να επιστρέψει στην τηλεόραση.

Η γυμνή φωτογράφιση και το δικαστήριο

Η ίδια μιλάει για τις δικαστικές της περιπέτειες με γνωστό περιοδικό αλλά και τη γυμνή φωτογράφιση την οποία έκανε.

«Χρησιμοποίησαν παλιές μου φωτογραφίες ως εξώφυλλο περιοδικού, έκανα μήνυση και πήρα αρκετά χρήματα. Έχω κάνει γυμνή φωτογράφηση, δεν ήταν ταμπού στην εποχή μας και πληρωνόταν αδρά».

Για την οικογένειά της

«Είμαι αυστηρή σαν μαμά. Είμαι κλασσική μαμά. Έχω χάσμα με τα παιδιά μου. Είμαι ερωτευμένη με τον άντρα μου, τον φλερτάρει άπειρες φορές μπροστά μου. Όταν βλέπουν έναν άνδρα με μια γυναίκα δίπλα του τον φλερτάτουν».

Η Έλσα Τόλη είναι παντρεμένη με τον Αποστόλη Κουτρούλια επιχειρηματία και γνωστό μπασκετμπολίστα. Μαζί έχουν δύο παιδιά. Την Τέρψη και τον Γιώργο. Η οικογένεια πολλές φορές αναρτά κοινές στιγμές της στο διαδίκτυο.

Γιατί κατεβαίνει στην πολιτική;

Η Έλσα Τόλη είναι υποψήφια ως περιφερειακή σύμβουλος Πελοποννήσου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν είμαι πολιτικός αλλά θέλω να βάλω ένα μικρό λιθαράκι.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.